Merhaba bu konuda taze anne olarak yazayım. Oğlum 26 kızım 2 aylık. 12 gün annem durdu sonra yalnız baktım hep cocuklara. İlk günler annem vardı iyiydi. Sonra kızım gündüzleri hep uyudugu için ilk ay cok zorlanmadan geçti. Sadece oğlum bazen kıskancım krizlerine girip kızımı istemediği anlarda zorlandım. Mesela bebeğin altını değiştirmem, emzirmem oğlumu hırçınlaştırıyordu. Şimdi alıştık artık her şey daha iyi daha yolunda gibi. Tabi i arada yine huysuzluk oluyor ama şöyle düşünün günde toplasanız yarım saati mızmızlanma ile geçiyor. Beni soracak olursanız iki cocukla heleki ikisi uyanıkken cok zorlanıyorum. Kızımın uyanıklık süreleri artık 1.5 2 saati buluyor. Uykular düzenli değil ani seslere uyanıyor oğlundan dolayı. Ama coook keyifli. Yoruluyorum fakat mutluyum. İyi ki şu an bu kararı vermişiz diyorum. Zaten pandemi var evdeyiz evdeyken büyüyüp gidiyorlar. :) eşinin desteği varsa hele korkmayın başkasına gerek kalmıyor. Benım yemekleri eşim yapıyor ben ev temizliği cocuk, bakımı yapıyorum böyle iş paylaşıyoruz genelde. Hızla akıyo günler