ENA Ben yaklaşık bir aydır 8 aylık İkizlerim ickn kullanıyorum ,ohh ve dedim çünkü emeklemeye başladılar yavaş yavaş yavaş da tutmayı kalkmayi deniyorlar o yüzden bir saniye bırakıp gidemiyorum ben salonu ikiye böldüm bir bölüm bize ait olan alan bir bölüm de ikizlerim için oyun alanı oldu ,8*2 li den 16 tane cit kullandım ,markası Playground gibi bir şeydi yere ise 4 takım 10lu olmak üzere 40 adet yermati aldım o da e bebekten aldım ,şimdi düştüğü zaman canı çok yanmıyor ama tabi yine de ben oturunca arkasına yastık filan koyuyorum çünkü bazen bir hızlı geri atabiliyor kendini o zaman canı yanacagini düşünüyorum , çiftlerin en güzel tarafi tek şekil olmamasi ben girintili bir alan yaptım hem labirent gibi hoşlarına gitti hem de salonda gecis kanı yapıp atıl alanı değerlendirdim.Citler gayet sağlam ve güvenilir yalnızca yere sabitlenmedigi için kayabiliyir şekil bozuluyor ,bir adet kapı açık bıraktım yoksa kalmak istemiyorlar içinde ama kapi açıksa oturup oynuyorlar bir isim varken de kapıyı kapatıp aklım kalmadan gayet güvenli vakit geçiriyorlar kesinlikle tavsiye ederim