pattisanne Merhabalar ben saçımı evde açıp küllü kumrala boyadım istediğimden daha açık bir ton oldu ben daha koyu bir ton bekliyordum ne yapabilirim acaba daha koyu bir boya alıp yapsam boya tutar mı acaba?
miniktosbagam pattisanne kuaför değilim ama daha koyu ton tutar diye düşünüyorum. Açıcı olarak ne kullandınız ben de açıp kumral yapmak istiyorum ama saçımı yakarım diye ödüm kopuyor 🙈 kuaför de sağolsun 400 lira istedi veremem valla 🤦♀️
Nesizade pattisanne saçınızı açtığınız için boaydıgınız boya da açık tuttu şuan ne renk bilmiyorum ama 7.1 veya 7.11 boyarsanız açıcının üzerine güzel bir küllü kumral olur😊.kuaförüm 🌸
pattisanne miniktosbagam benden de çok istedi o yüzden evde açtım 20 Volume oksidan aldım mavi toz açıcı aldım 1 gün arayla iki defa açtım ve çok şükür yanmadan ve yıpranmadan açıldı 😍
pattisanne Nesizade ben de 7.11 boyadım fakat çok açık bir sarı oldu napabilirim acaba lütfen bir yol gösterir misiniz 😔
Durulina1206 İyi bi kuaförde çalıştım uzun bi süre benden size bi tüyo eğer saçınızı yakmadan açmak isterseniz saçınızı şampuanlayıp üstüne açıcıyı sürerseniz hem hızlı açılıp hemde az yıpranıcaktır
pattisanne Durulina1206 saçım yanmadan açıldı ama 7.11 yaptım çok açık bir küllü kumral oldu ben daha çok kahve tonlarında bir saç istiyorum tekrar boyasam olur mu???
Durulina1206 Birde bi tüyo daha eğer kafanıza açıcı sürdüyseniz saçınız yıpranıksa limon tuzunu biraz su bardağına döküp üstüne sıcak suyla onu karıştırıp eritin ılınınca saç uçlarına masaj yapın onunla bekletip yıkayın
Nurtalib Durulina1206 hangi lazer en iyisi diode lazere gittim 4 seans hic faydasi olmadi hamilelik girdi araya ama 4 kez de az degil yani birazcik azalmasi lazimdi dimi
Durulina1206 Nurtalib Şöyle söyliyim 4 seansta sonuç almak zor biz buz lazer yapıyorduk ve acısız gerçekten sonuç alan çok insan vardı inanın ben 15 seansta hala bitmeyenleri gördüm o sizin kıl köklerinize bağlı
Durulina1206 pattisanne Olur tabiki ama hemen üstüne boyama ve saçın yağlıyken saçını boya duş almanın üstüne geçmesi lazım yağlı saçta daha iyi sonuç alırsın