Siyaahbeyaz Oğlum 12 aylık sürekli sinirli ya. Yiyor içiyor sinirli, yatıyor kalkıyor sinirli. Oyun oynuyor sinirli. Ne yapacağımı bilmiyorum bazen patlıyorum sonra daha cok aglıyor. Çözümü olanlar yazsın lütfen 🥺 sinirden kendine vuruyor
1anne1bebe Siyaahbeyaz kuzum benim oğlum 26 aylık aynı ben çözüm bulamadım bugün hiç uyumadı da saat 4 de evin işi bitti hala ayakta ne yapacağımı şaştım kaldım duru durağı yok kendini aştı artık
Siyaahbeyaz 1anne1bebe ya çok üzülüuorm yıpranıyorum gercekten. Oglun da baya buyukmus demek ki daha sürecek 🥺🥺
1anne1bebe Siyaahbeyaz bende öyle halim kalmıyor kaç gündür baş ağrısı çekiyorum kızıyorum sonra bir güzel oturup onunla ağlıyorum çocuktan çocuğa farklılık gösteriyor sanırım erkek çocukları böyle
Elhayal Siyaahbeyaz kizimda ayni sinir oldumu ellerini sikmaya başlıyor resmen damarlari belli oluyor güzelce yapma annem diyorum dikkatini basla burseye çekmeye çalışıyorum ben arkami döner dönmez yapacağını yapıor
Siyaahbeyaz _bahar_ hiç tartışmayız onun yanında zaten eşimle de iyi anlaşıyoruz 😑 bende sorunu bizde aramaya başladım ama absurt bi şey göremiyorum ki
Mucizem_06 Siyaahbeyaz acaba sıkılıyor mu oyun oynuyormusunuz dışarda temiz havada sakinlestrci bebekleri canim
Siyaahbeyaz Mucizem_06 inanın oyun oynuyorum şu sıralar dışarı çıkamıyoruz. Ama dışarı çıkınca da inatçı.
tubasd Siyaahbeyaz yapi meselesi. bizimkide sinirlenir hemen yuzustu atar kendini yere baslar aglamaya🤷♀️
Elhayal Siyaahbeyaz bende çözemedim oyun oynuyom ediyom yok ama disari cikmak istior çıkarıyorum 3 gundur evde kar var die cikaramadim ondan bunaldi
Elhayal Siyaahbeyaz benim ki kız ama esimde ole sinirli demimde hemen parlar ufak konuda yapi bütün huyunu babasindan almis
Siyaahbeyaz tubasd yaa ben kucukken oturduğum yerde uyuyan bi bebekmisim. Eşim biraz sinirlymis abisini dövüyormuş ama simdi cok sakin😂
Elhayal Siyaahbeyaz amin insallah sizinkide onlar da hakli disarida parka gitmeleri gerekirken evde tıkılıp kaldılar