Ssimge Tugcealp bizde çok şükür kan falan yok canım ama insan tabi çok küçük oldugu için korkuyor, bide özele götürüyoruz hep test istiyolar para koparmak için
Kalps Ssimge araştırma hastanesindeki doktor alerji yok dedi ama çocukta geçmeyen pişik , vucütte kuruluk küçük sivilceler halen var ve birdefa kan gördm . Nasıl alerji yok dedi halen anlamş değilim .
Bahriyei Ssimge ben Acıbadem hastanesine gidiyorum , test istemedi. Bir sonraki kontrolde bir daha soracağım , kızım 4 aylık, anne sütü alıyor, neredeyse baştan beri mukuslu kaka oluyor bizde, çok şükür bebeğim kilosu gelişimi iyi.
Nebahat_ Bizde alerjik bebeğiz fakat alerji testi yapmadı doktorumuz bebeklerde küçükken yapılan alerji testleri negatif çıkabilyormuş o yüzden diyetle deniyoruz 9 aylıkken kan testiyle anlarız dedi doktor 9. Ayını bekliyoruz
Ssimge Tugcealp özel vallahi para tuzağı ya herseye test istiyolar bi çözğm bulsalar gene harcanan paralara acımıcam
Bademll_eda_ Tugcealp yaa bizde de var mukus başka belirti yok bende şimdi onu araştırıyordum ne yapsam görürsemmi doktora
Nebahat_ Ssimge bende öyle dedim doktora balık ye tavuk ye kuzu eti ye sebze ye bir sürü şey var dedi 😂 yeni başladım zorlanıyorum ama alışırız herhalde