Ozgemir05 Kızlar oğlum 3.ayında gayet güzel gidiyorduk ama 4 gündür 4 ay 4günlük bi görseniz çok aşırı huysuz artık gecelerimiz pert oldu sizler nasıl başa çıktınız
biryavuzkusu Ozgemir05 4. Ayda uyku gerilemesi diye bir olay varmış biz daha yaşamadık 3 aylık oğlum ama bende korkuyorum o günlerden bakalım hayırlısı
Mavimm Ozgemir05 yaa hiç böyle birşeyden bilgim yoktu demekki bütün huzursuzluğu ayıyla alakalıymış .. bir yeri mi ağrıyor acaba derken ne zman geçermiş peki 😔
Ozgemir05 KardelenUmut gerçekten eşimi arıyorum dayanamıyorum diye o beni biraz sakinleştiriyo öyle devam ediyorum
Ozgemir05 Kerem_Gulnisa aşırı bi değişim oldu anlamıyorum artık zaten yeni yeni düzeliyorduk şimdi yine dağıldı herşey
Mustafayusuf Ozgemir05 benim oğlum da 4 ay 3 günlük 3 gündür uykumuzda düzen kalmadı. Ne zaman geçecek acaba tecrübeli anneler bilgi verseler bize
Gizem07 Mustafayusuf Merhaba bizde 4 ay 3 günlük olduk Şuanda bir sorunumiz yok sadece gündüzleri zor uyuyor 😊👍
Gizem07 Mustafayusuf Merhaba bizde 4 ay 3 günlük olduk Şuanda bir sorunumiz yok sadece gündüzleri zor uyuyor 😊👍
Bulut_pelin 4 ay olmasına 10 gün var ama benim oğlum atak haftasına girdi herhalde geceleri uyumuyor yerine yatırınca hemen ağlamaya başlıyor ancak yanıma alıp yatırırsam uyuyor. Bana alışacak diye korkuyorum ama başka çaremde kalmadı 😥
EsraEfee Valla biz 10 gundur birlikte uyuyoruz. Yerine yatirdigim zaman 10 dk da bir uyaniyor. Ne o uykusunu alabiliyor ne ben.uykusunu alamadigi icinde ekstra huysuz oluyor.yanimda yatinca 3 saatte bir emmeye kalkiyor sadece. En uzun atak buymus. Allah hepimize sabir versin.tam kendi kendine uyumayi ogrendi demistim.sallamaktan kirtulmustum basa döndük
nurayuzun Ozgemir05 ben merhaba diyim 4 10 günlük harika olan uyku düzenimiz bi anda şaştı inşallah rayına oturur
hlyeylul 14,5. Haftada başlayan ve 19,5 haftaya kadar devam eden en uzun süreli atak ayı ben haftası demiyorum çünkü 1 ay sürüyor neredeyse.En şiddetlisi 17. Haftada oluyor ve biz 17. Haftadayız ve gerçekten çok zor 🤦♀️
Ozgemir05 Ayy kızlar valla bende perişanım yanı uyuymuyo kıyamet kopartıyo yemek yemiyo elimde kaldım yani tek başımayım baddaniye yle elimde tek başıma salladım
Kahvegerek Bizde tam tersi oldu 3,5 ay gündüz uyudu gece uyanıktık 4. Ayına girdi akşam 10 sabah 10 uyuyor şükür
Mustafayusuf Ozgemir05 bir ay sürüyormuş galiba canım. Bazen sinirleniyorum gözümün içine bakıp gülümseyince her şey geçiyor. Bu günlerde geçecek sabret diyorum kendime.