Gzdklc Arkadaslar kızıma demir ilaçları iyi gelmedi istahsizlik yapıyordu ebemiz günde 1 çay kaşığı pekmez içine bi kaç damla limon sıkıp verirsem yeterli olacağını söyledi bunu duyan yapan var mı?
Deletedmom277 Gzdklc hemşire için çok üzüldüm. Kendini doktor sanıyor galiba sağlık sektöründe olduğu için. Bebeğinize günde 1 litre pekmez içirirseniz anca gündelik demir ihtiyacı karşılanır. Böyle bir şey yok. Kızımın demir eksikliği var doktor pekmez ver bol bol demedi sordum verme dedi hatta. Pekmez önermiyorum dedi. Onun yerine demir takviyesi kullanıyoruz. Neden iyi gelmedi demir ilaçları ?
Nekwa Gzdklc demir ilaclari bile c vitaminiyle daha yararli hale geliyor Doğru bir tavsiyede bulunmuş hemsire Ben seyidoğlunun keçiboynuzu özü nü tavsiye ederim hem de dogal. Kac aylk?
Hande Gzdklc canım ben hem Demir ilacı kullanıyorum hemde keçi boynuzu özü kullanıyorum sabahları kahvaltısına bir çay kaşığı koyuyorum kötü bşy değil ama kararında vermelisin
Gzdklc Deletedmom277 demir ilaçları bebegmde iştahsızlık yapıyor kaç kere denedim onları kullanmaya başlayım çocuk yemeden içmeden kesiliyo
Nekwa Gzdklc tamam sabah aksam cay kasigi öze 1 2 damla limon damlatarak tok karna ver istahta acar canim 😉