Deletedmom62626 Asyaasya canım ben kustugu zaman hemen lavaboda bir tur citilerim sonra makinede yarım saat yıkarım daha sonra tekrar yıkarım diğer kıyafetler ile onları yıkamam
Zehra243 Ben dalin kolonyası aldım yıkamadan önce kusmuk kokan yerlere sıkıyorum biraz bekletip öyle yıkıyorum öyle koku çıkıyor yada yıkadıktan sonra dalin kolonya
Echche Asyaasya bebeğin eşyalarını pamuklu 60 derecede yıkarım. 2 bucuk saat sürüyor. Hizli tuşuna bassam 1 bucuk saate düşüyor ama uzun yıkayınca tertemiz oluyor
Sayra3110 Asyaasya bebek deterjanlarından kaynaklanıyor canım normal deterjanla yıkayınca olmuyor. Sadece bebek deterjanlarında oluyor muhtemelen kusmuk değil deterjanın kendi kokusu
Mom0982 Asyaasya yani ben ıslak mendille siler öle atarım makinaya.kusmuklu beklerse kokabilir direk atmayın makinaya
Morlahana Açıkcası çok kirli ise çamaşırları kendi deterjanı değil de bizim Omo ile yıkıyorum mecbur ,çünkü bebek deterjanlarindan istediğim sonucu alamıyorum maalesef
Btl-89 Asyaasya ya bazen benimkilerde de çıkmıyor. Artık beyaz sabunla yıkayıp öyle atıyorum makineye baya baya geçti ürü yaparken midem bulanıyordu artık
Mysunshines17 Asyaasya Bende bugün ekafar denediğim detarjanlardan memnun kalmadım ama Omo Bebek kullanıyorum hem leke güzel cikariyoe makinenin eşi üzerine döküp biraz deterjanla ovaliyorum bir de kokusu uzun süre kalıcı ve mis gibi kokuyoe kıyafetler ki genelde bizde de çiş ve kaka sızdırma oluyordu