Annebali_11 Kızlar kullanıp memmun kaldığınız elektrik süpürge markası nedir?. Bebek olunca her yer kırıntı şöyle iyi Bi süpürge tavsiye ettiğiniz hangisi? 🤗
Eesay Annebali_11 ben evlenirken eşimin babasına sormuştum o beyaz eşya ile ilgileniyor diye . Bana elektrolux al demişti. İyi ki almışım gerçekten canavar gibi 😂 öneririm
Tuba Annebali_11 Kesinlikle miele👍🏼 daha önce rowenta kullanmıştım başta iyidi ama bi kaç ay sonra gücünü kayıp etti. Filtresini değiştirmeme rağmen fayda etmedi ve filtresi de çok pahalıydı🙁
birfincantuzruhu Eesay aradigim yorum 😂 evlenirken çok araştırdım en son ona karar verdim simdi iyiki almışım diyorum 😂
Flamingom Tuba benim elektrolux var 5 senelik habire hepa filtre aldım. Ama artık yeni filtre ile cekmiyor. Sizin de mi öyle oldu
Uftade Tuba katılıyorum kesinlikle miele hatta motorunun 10 yıl garantisi var ve çekim gücü aşırı iyi
2bebelianne__ Annebali_11 benimde süpürgem eskidi çekiş gücü çok azaldı philips marathon ultimate almayı düşünüyorum yorumları çok iyi
Kbrunl Annebali_11 şuan Philips kullanıyorum memnunum ama bozulsa birşey olsa kesinlikle dyson alırım sarjlı olanını kullanıyorum çok memnunum çünkü
Tuba Flamingom Bende hepa filtre aldım ve bi kaç ay sonra çekim gücünü kayıp etti bile ve 4 sene sonra bozuldu 🥲
Flamingom Annebali_11 başlarda canavar gibiydi gercekten zapt etmek zor olurdu bileğim agrırdı koltuklarda ama şimd yerdki kırıntıları zor alıyor 5 yılda bitiyor mu ömrü gerçekten🥺
NurrC Annebali_11 eğer 2 bin ayırabiliyorsanız ki ayırılmayacak bir para değil nelere verdiğimizi düşünürsek kesinlikle robot süpürge alın derim. Pişman olmazsınız. Hele bebekli evde demirbaş ürün
Tuba Annebali_11 Bendede robot süpürge var fakat yinede normal elektrikli süpürgeye ihtiyaç oluyor. Ayda bir dip köşe süpürüyorum ve her 2-3 günde bir koltukları falan süpürüyorum. Tek robot süpürgeyle olmuyor yani🙏🏼
melikeeomeer Annebali_11 fakirin uzun süpürgesinş kullanıyorum tek memnun olmadıgım şey çok çekmesi galiba djjdjdkd halıya yapışınca kalkmıyor 🤣🤣🤣