tubasd bebegim 18 aylik nasipse haftaya sunnet ettirmeyi dusunuyoruz yasindan sonra sunnet ettiren annelerin bi tavisyesi varmi? 1 bumara buyuk bez alicam nasipse karton bardagi kesip koymayi duymustum beze temasi engellesin diye baska onerisi olan varmi
Ozgecan06 tubasd bize doktorumuz kesınlıkle bardak koyma bez iyilestiricek dedi çişi iyi gelicek dedi 1 günde de iyileşti gerçekten
yaramaz_bocegim tubasd karton bardağa çok dikkat edin fazla kullanmayın 2 gün yeterli sık sık açıp bakın bardak kaymış mı diye. Bizim kaydı testisi sıkıştırıp morardı dikkat edin 🌺
Balbademim3 tubasd bende bekleyim burda merak ediyorum benim oğlum da çok hareketli nasıl olacak bilmem .
Birtosbikannesi1 3 hafta oldu yaptirali 7 aylıktı bezini gevşek bağladım dr kantaron yagi önerdi onu sürdüm bardakta koydum dr demişti çünkü beze yapışıyor her altını açmamızda kıyamet kopuyordu bardak çok iyi oluyor.
tubasd Birtosbikannesi1 bende bezr temas etmemesi icin bardagi düşündüm yuruyen cocuk cunku ister istemez duser carpar vs ne kadar surede iylesti
Birtosbikannesi1 tubasd 3 hafta dedi dr tam iyileşme için. Ama ağrı 2 güne geçiyor kızarıklık oluyor biraz da kabuk bağlama gibi beyazlık onda 10 gün içinde geçiyor.
birfincantuzruhu tubasd yiğenim için kullanmıştılar ama onlar bağlamadı yani söyle söyleyim evdeki halıları vs kaldırdılar yazdı her yeri havalandiriyorlardi oda 2 yaşına yakın oldu hem çişini söylemeye de alışmıştı
tubasd birfincantuzruhu yaa bizim kis ayı oldugu icin o biraz zor ama yaz icin mantikli. bizimkide 2 ye yaklasiyor nasildi zorlandilarmi acaba
melasya tubasd 17 aylikken yaptirdik bizde hicbisey koymayin dedi dr bez yeterli yapismasin diye kremler suruluyo zaten.ama ilk 3 gun zordu korkutmiyim sizi oglum ck hareketli 2 kisi degistik altini hep cis yaparken hep agladi.4. gun banyo yaptiktan sonra su degince iyilesme hizlandi sari kantaronda kullandik gecti bitti sukur sizinde kolay olur ins
tubasd melasya ya benimde korkum o cok hareketli cok aglarmi durmaz carpar vs diye panik yaptim kucukken çok anlamiyorlar ama pandemi vs girdi araya bitecegide yok iyice buyumeden yaptiralim dedik. genel anestezimi verdiler size agri kesici vs vermedilermi
birfincantuzruhu tubasd zorlamadılar ama psikolojik olarak bebis çiş yaparken bi süre korktu acaba yine acır mi diye haricinde sıkıntı yoktu. ben 33 günlükken yaptırdım daha kolay geçmişti
melasya tubasd once fitil sonra lokal igne ile uyusturdular zaten hafif uykulu idi ama ignede ck agladi.sunnet esnasinda hicbisey hissetmedi aglamadi eve gelince kiyamet koptu cis yaparken ck zorlandi kremler fitil hepsini verdi drmuz ama ilk 3 gun zorluydu kremleri zor surduk. dedigim gibi ck hareketli ne oturdan anladi ne yattan hep ayakta kosturdu hareket etti atladi ziplafi dr da bardak koymayin bez yeterli daha kolay iyilesek dedi sadece ilaclardan sonra vazelin surun beze yapismasin dedi hep ole yaptik.ben de kucukken yapicaktim pandemi olunca hep erteledik ama pipide tikaniklik darlik olunca mecbur yaptirmk zorunda kaldik.Birde citcitli bady kullanmayin yada buyuk beden alin bezini sikmasin.ve esofman altlarini bol ve rahat tercih edin bu donemde
tubasd birfincantuzruhu bizde 40 lik ken yaptirmak istedim ama dr kesinlikle yaptırmayın dedi 6 aydan once 6a ylikkende pandemi patladi hayırlısı olsun. pkolojik olarak etkilenmemsi benim icinde cok önemli hayırlısı olsun inşaallah yapacak bisey yok