ozge3747 aaDaa Yani çok iddia etmeyeyim ama ben araştırdığımda o şekilde öğrenmiştim. Siz bilirsiniz tabi yine de ama etkinlik ya da oyun için etkinlik masalarını kullansa daha sağlıklı olur bence de ☺️💕
aaDaa Teomanannesi odadan odaya taşınması hiç aklıma gelmemişti,hafif olmalo ve sanırım ikeaninki hafif,bilgi için çok sağol canım🌸
aaDaa güzel yorumlar gelmiş ama herkesin yazdığı çok mantıklı😂 hafif mi ağır mı? etkinlik için mi? değil mi? söylenen markalara bi bakıcam,bi sürü para verip pişman olmaktan korkuyorum, atılmazda satılmazda derler ya,öyle olmasın…
Eylul06 E bebekten groca. Marka aldım saglam baya 199 TL almıstım işimi görüyor 6 aydan beri kullanıyorum
Teomanannesi nazlieylul baya bi araştırarak aldım düşme olmamış hiç yalnız önünde herhangi bişey olmamalıymiş ayağıyla kendini ittirmemesi için.benim oğlumda hareketli sinirlenince kendini geriye doğru atıyor ama düşme olmuyor sağlam duruyor.
aaDaa Yenianne0606 demeee🙁 neyse kısmet artık ,kullanışlı bişey alırsam parasına üzülmem yeterki kullanayım😅 sağolasın canım❤️
Alpgdd En ucuzlarından alın ve sadece yemek yemek için kullanın. Masa ve sandalye takımı ayrı aldım. Onlar odasında. Çok hareketli oldukları için yemek bitince masada durmak istemiyorlar