Mom042 Synmannesi benimde kizim bebekken yapardi o aylarda farkettim elini sikiyo acmak istedgimde kasiyo 3 bucuk yasinda hala oyle derin uykuya gecince birakiyor birgun esim uyurken onunkide oyleydi acnaya calistim dahada kasti doktorumuz normal demisti ozaman suana kadar bsoey yasamadik hala yapiyo
Synmannesi Mom042 Çok teşekkür ederim canım normal zamanda yapmıyor ama uykuda böyle elini sıkarak uyuyor sekiz aylık bebek yapmaması lazım felan diyorlar internette de korktum bir sürü şeyler okudum kafayı yicem zeka geriliği ile ilgili bir şey hasta falan yazıyor internette
Mom042 Synmannesi ay okuma onlari inan bana internet benim psikoljimi alt ust etti o yumruk baska bir yumruk onunla berbaer olan seyler varmi yokmu cocuk bakiyosa desteksiz veya destekli oturup boynunu tutuyosa korkma
Synmannesi Mom042 Yedi aylıkken dönmeye başladı oturabiliyor kafasını tutabiliyor iki eliyle yatakta kendini kaldırabiliyor ama uykuda ellerini fena sıkıyor normalde uyumazsa sıkmıyor ellerini
Mom042 Synmannesi yoo bende ozaman okumustum hemen saglik ocagini aramistim kizimi bildkleri icin annesi bana gore normal bide cocuk doktoruna sor demisti sordum oda gelisimi guzel korkulucak bsiey oldugunu sanmiyorum demisti hatta fotolari bile var elleri yumruk sen dikkat et 45 dakikadan sorna aciyomu bide tutunca kapatoyomu bizimki oyleydi hala oyle uyuyo kizim gayet saglikli
Synmannesi Mom042 Tamam canım dün fark ettim baya uykuya geç daldı elini hafifçe açmış Ama yine yarım yumruk yapıyordu doktor maşallah gelişimi her şeyi yerinde dedi bir önceki ay kontrolünde internette neler okudum dün gece neredeyse Ağlayacaktım çok sinirlendim
Mom042 Synmannesi benden sana tavsiye psikoljimin bozuldugu bi donemden yeni ciktim okuma doktoruna sor bide dikkat et derin uykuda acikmi ama bence normal
Mom042 Synmannesi evet benim kizda oyle uyuyodu bence korkma sen yinede sor ama anlattigina gore gelisimi cok cok guzek kizinin masallahi var boyle seylere takilip hayatimizi zehir ediyoruz
Synmannesi Mom042 Tamam canım Allah razı olsun inşallah dediğin gibidir doktora soracağım inşallah unutmam hep doktora giderim soracakları mı sormadan dönerim
Adasmomoulu Benim kızım hep ayakta tutunup kalkıyor, sonra yavaş yavaş koltuğu çömelerek bırakıp emekliyor. Pat diye düşmez yani temkinli bebekler. Yine de tedbir almak lazım tabi
Gok_53 Synmannesi ay ben de onları okudum okuyalı beynim durdu ya kızım 6 aylık oldu geçen de bununla alakalı post açtım hatta . Ellerini yumruk yapıyor kollarını kucağa alınca geriye doğru atıyor ama onun dışında çok normal hareketleri çok üzüldüm taktım kafaya şehir dışında olduğum için doktorumuza mesaj attım dün bana dediği takip edin ciddi bir durum olduğunu düşünmüyorum fakat videoya alın ne kadar sık yaptığını not edin gerek duyarsak çocuk nörolojisine yönlendirip MR ve ultrason ve kan tahlillerine bakıcaz ama ben korkulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum dedi sadece tedbir amaçlı . Yine de çok taktım kafama o yazıları okuyunca aslında takmaya başladım bilmiyorum inşallah biz evham yapıyoruzdur 😞 yarın bulunduğum yerde kontrole götürücem bakıcam doktor ne dicek
Synmannesi Gok_53 İnşallah bir şey çıkmaz canım inşallah ben de çok kafaya takıyorum takip ederim bakalım
Adasmomoulu Synmannesi Eğer imkanın varsa çorap giydirme, evin içinde çorapsız gezsin,çorapsız daha sağlam bastığı için cesaretlenir bebekler ☺️
Arenbebek Canim internete cok givenme derim . Benim bildigim.elini yumruk yapinca ac oluyor tabi hurafede olabilir