Alpyas tardis benim evim 23 derece 1.5 tog giydiriyorum içine ince uzun kol zıbın giyior sadece üstünü örtmüyorum örtersem ince pike örtüyorum eşimin içi rahat etsin diye 8 aylık oğlum
Mtalp Elifsmotherr e bebekten almıştım gri renk kapitone desenli çok memunum ama biraz büyük alınhem içine kıyafet giydiriyorum hemde uyurken hareket etmesi daha rahat olur. Ben 6 aylıkken 1 yaş tulumu aldim
Mtalp Elifsmotherr Evet bu tulum yazmasi lazimm aslinda ben alırken tog değerine bakarak netten almıştım çünkü
Dogavesultan tardis bende uyku tulumu almak istiyorum benim kızıımda sürekli üstünü açıyor acaba siz nerden hangi marka uyku tulumu aldınız?
Kutudakikedi tardis canım bebeğin sadece uyku tulumu giydiği zaman mı sık uyanıyor? Ekstra üzerine yorgan örtüyorsan sıcaklar terler rahatsız olur bence. Benim evim kızımın odasıda o sıcaklıkta 1.5 togun içine pijama takımını giydiriyorum sadece .
tardis Kutudakikedi uyku tulumu ile alakası olmadığını anladım ☺️ hatun her halükarda uyanıyor. Ama üstüne birşey örtmedim üşümüyor dikkat ettim.
Mora @tardis Zaten üstü örtülmemesi amaçlı yapılıyor o tulumlar benim evim 22-23 arası ben 1.7 giydiriyorum ve örtmüyorum sürekli de sıcacık kontrol ediyorum. Bence bunalıyordur korkmayın terlemesi iyi değil.