FatihKaan Uzymom aslında kolik değiliz sancı kabızlık oluyor arada bunu önerdiler tecrübeli değilim ilk bebeğim
Tumes FatihKaan bnde ise yaramadi. Nurse huvey ve metsil kulandim o cozum oldu ki 4 aydan sonra rahatladik
FatihKaan Tumes nurse huvey evet duydum doktor yazmadanda alınabiliyormus sanırım eczaneden bende emin olamadım bu damlayıda önerdiler ama sanırım kolik bebekler için
Minneee FatihKaan Bende almıştım ama doktorum normal doğum bu probiyotik olduğu için kullanmana gerek yok dedi sab simplex önerdi. Kullandığım zamanlarda kaka yoğunluğunu ve sıklığını değiştirmişti
iremiko1 Ben kullandım çok iyi geldi ama bağışıklık yapınca bıraktım kullanmadım bir daha. Gazi da azaldı çok şükür gerek de duymadım o yüzden.ama o zorlu zamanlarda oturabildiysem o biogaia sayesinde.
Biranne00 FatihKaan kolik bebekler için değil. Tüm bebekler için temiz içerikli bozulmuş bağırsak florasında düzenleyici ishal, kabızlık, gaz, karın ağrısı, bağırsaklardaki sorunları düzenleyici bir damla. Bize çok çok iyi gelmişti. Kızımı çok rahatlatmıştı.
Tosbik_20 FatihKaan canım ben kullandım bu damla bağırsak rahatlatıcı. Ben çok gazlı olduğu için sabırsızlanıyorum simplex ve biogaia yı beraber kullandım. Bebeğini rahatlatacaktır günde 1 defa 5 damla şeklinde kullanılıyor. Ben faydasını gördüm
Tumes FatihKaan bnm ki cok sukur kolik değildi bizdeki problem degilmis aslinda ben panik oluyormusum 20 gun buyuk tuvaletini yapmiyirdu ewlat sonra 4 5 derken acildi