Alpyas covirgin odası falan varsa odasına oyuncak dolabı veya duvara asılan kitaplık vs olabilirr kalıcı olur 200 civarı bişey hem para vs harcanan şeyler hatırası olmalı hediyenin yarın öbür gün teyzem almış bunu bana falan diyebilir en azından
nursocum covirgin ne alırsan al basit kaçmaz canım insanın imkanı neyse onu yapmalı. Ablan seni biliyor sonuçta 🥰
K1996 covirgin ablam oğluma 1 yas doğum gününde yürüme arkadası altı önünde oyuncakları var telefonu bütün gün hiç sıkılmadan oynuyor müziğini falan çalıyor sende alabilirsin canım
Purely covirgin o zaman oyun alanı yoksa ondan alabilirsin gerçekten el ayak oluyor. Bana daha yeni abim aldı doğum günü hediyesi 11 ay 5 günlük erken aldı biraz ama oh be dedim
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi covirgin Anladım.. Bilemedim o zamn. Bence bir hediye al, mesela adeda set. Yanında carioca boya. Birazda ablana para ver ☺️
covirgin Çok teşekkür ederim kızlar herkes çok yardımcı oldu birini secicem içlerinden çok sağolun 🌺💓
Nefest covirgin oyun çadırı yaptırdı bize dogumgunu hediyesi halası, odasında halı eksıktı halı yaptırdılar, yürümeye baslıcak diyr ilk adım ayakkabıları aldılar. Bunlar geldi aklıma😅
CigdeminMevasi covirgin sihirli yolculuk diye bi siteden ben çok beğendm çocuklar için hem güzel anlatımlı resimli hemde hatıra olarak güzl