CigdeminMevasi covirgin sihirli yolculuk diye bi siteden ben çok beğendm çocuklar için hem güzel anlatımlı resimli hemde hatıra olarak güzl
Merve-miray covirgin Küçük kız kardeşim çok severek kullanmıştı. Annemde benim kızıma yaptırıyormuş diş hediyesi için
Merve-miray covirgin Annemler üzerine yüz diktirmiş kirlenmesin diye. Küçük kız kardeşim şuan 8 yaşayacak ama 🤗
covirgin Merve-miray maşallah ya çok şeker bu😍😍 altına falan gucum yetmezse bu çok iyi olur dediğiniz gibi
Merve-miray covirgin Dolapta kullanılmamış var 53 tlmiş bakabilirsiniz. 70 tlyede var mor renk çok güzel
Annisss covirgin fotograflarini cikartip kucuk bi album yapin vaktiniz oluyosa yaninada ekstra para koyabilirsiniz benim hisuma giderdi
Purely covirgin kaç yasında?? Şey yapsana kuyumcularda çok naif ucuz yollu kolyeler var altın çokta kibar duruyorlar öyle alsana. Max 350 veriŕsin. Bana 20 yıl önce dayım aldı hala takarım ve değeri çoktur benim için.
Purely covirgin o zaman oyun alanı yoksa ondan alabilirsin gerçekten el ayak oluyor. Bana daha yeni abim aldı doğum günü hediyesi 11 ay 5 günlük erken aldı biraz ama oh be dedim
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi covirgin Anladım.. Bilemedim o zamn. Bence bir hediye al, mesela adeda set. Yanında carioca boya. Birazda ablana para ver ☺️