Lalim Güzel anneler Emzirme döneminde ciğer yiyen var mı süt yapıyormuş sanırım deneyeceğim fakat bebeği emzirmeyin zehirlenebilir diye duydum ne yapmalıyım.
Avsininannesi15 Cok severimciyeri hamileliktede emzirme donemindede yiyorum hic sorun olmadi zedeleyeceğini kim soyledi🥴 Lalim
Lalim Kuroneko ilkten inanmadım fakat çevremdeki birden fazla kişi söyleyince emin olamadım nette de araştırdım kadınlar kulunu forum da zehirleyebilir diye yazıyordu ondan korktum
Lalim Asenana işte herkes birşey diyor birden fazla kişi deyince dogruluk payı varmı diye öğrenmek istedim peki sizde süt yaptı mı
Lalim nursocum herkes birşey diyo emin olamadım sormak istedim ve bende ciğeri hiç sevmem 🤦♀️ama süt yapıyor dediler bebeğim için deneyecegim sizde süt yaptı mı😌
Kuroneko Lalim ciger diger sakatatlar gibi virus bakteri acısından riskli guvenilmeyen yerlerden iyi pismemis sekilde yenirse sorun olur ama bildiginiz bir markadan alindiysa disarda yemeyip kendiniz iyice pisirirseniz hiçbir sey olmaz
Lalim Derdf inşallah bende de yapar ne yaptıysam sütüm artmadı nasıl yaptınız da yediniz sade Mi yaptınız bol soğanlımı ve taze mi olması lazım çiğerin buzlukta varda o olur mu
Derdf Lalim taze almıştık, arnavut ciğeri olarak yedim soğanlı ve maydanozlu o gece göğüslerimin ağrısından uyuyamadım öyle çok dolduki
nursocum Lalim inşallah olur canım bol su ve yeşillik tüket birde Migros’ta satılan bi tatlı vardı bi anne paylaşmıştı o çok süt yapıyormuş çim tatlısı mı tam emin değilim
Lalim Derdf teşekkür ederim canım umarım bende de süt yapar mamalar bebeğime dokunuyor kusuyor su gibi ve kabızlık gaz sorunu yaptı ne denediysem son çarem bu kullanmadığım birşey kalmadı