58vildan Oglum 5 gündür yogunbakımda akciğer enfeksiyonundan. Bugün kardiyoloji kontrol etmiş kalp damarlarında sorun çıkmış nolur o daha cok küçük 29 günlük dua edin Kerem Ali me kimin duası kabul olur bilinmez Allah rızası için 🤲🥺
GokturkAlp 58vildan Rabbim şifa versin, çok geçmiş olsun. Atlatır Allahın izni ile bebekler çok güçlü oluyorlar. Rabbim esirgesin korusun, biran evvel sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
Karamel20 58vildan canım dualarım sizinle. Melek o, korur Allah . Gönlünü ferah tut 🙏🏻 Bizede hayırlı haberlerini yaz
58vildan Karamel20 inşallah hayırlı haberlerini alırsam yazarım kuzum oralarda neler çekiyor tek başına
58vildan _elmaliturtam Mombaby123 Circassian_ Allah razı olsun hepinizden şuan elimden dua etmekten istemekten başka bir şey gelmiyor nolur aklınıza geldikçe bol bol dua edin. 5 gündür ne çekiyor oralarda bilmiyorum. Tek başına kaldı oralarda kuzum
Circassian_ 58vildan Allah acil şifalar versin ınsallah rabbim evlat acısıyla sınamasın kımseyı 🙏🏼 Dua edıcem mınnos ıcın O cok gucludur annesı sen ıcını ferah tut hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah 🙏🏼🙏🏼
58vildan Katarsis Elif_1309 Deletedmom78654 BabyGroot amin amin aklınıza geldikçe nolur dua edin ayrıyım ondan yanına almıyorlar göstermiyorlar kuzumu tek yapabildiğim dua etmek ve istemek
Zeynep_3567 58vildan Mevlam şafi ismiyle şifasını versin inşallah tez zaman sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım çok üzüldüm rabbim acısını yaşatmasın içinizi ferah tutun güzel düşünün ♥️🤲🤲🤲🤲
58vildan Zeynep_3567 amiin amin küçücük bedeniyle şimdiden neler yaşıyor kuzum Rabbim acil şifalarını verir tez vakitte inşallah
_elmaliturtam 58vildan aklimdasiniz. Çok zordur eminim kötü bişey olmucak Allah’ın izniyle sağa saglim alicaksiniz kucağınıza inşallah
Deletedmom78654 58vildan Rabbim bütün şifa bekleyenler sevindirsin inşallah içinde de de kerem Ali’yi
58vildan _elmaliturtam inşallah canım inşallah içim dayanmıyor daha Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlığıyla kavuştursun tüm hasta bebeklerle birlikte bizide
Hatce1344zm 58vildan inşallah kuzum iyi olacak sen iyi düşün iyi olsun. Rabbım yardımcın olsun. Dualarım sizinle.. Hayirli haberler alalım inşallah…
58vildan Hatce1344zm Allah razı olsun canım benim perşembe günü aradığında detaylı bilgi vereceklermiş. Bu kalp damarlarında olan sorun ne ilaç işe yaramazsa nolcak hayati bir risk taşıyor mu hiç bişey demediler korkuyorum 24 gün yanımda kaldı çok özlüyorum çok masumdu kuzum verirken çokn agladı o aglamaları geliyor aklıma dayanamıyorum 🥺