Smsk_61 Arkadaşlar mrb. Pcosum anck hormonlarım iyi. Düzenli adet olmadığım ve 11 ay bebek istediğimiz için doktor cyclo-progynova ilacını verdi. Ancak bu ilacı araştırdığımda sağlıklı gebelik ler oluşmadığını çoğu kişinin yazdığını gördüm. Siz kullandınız mı tedirginim kullanıp kullanmama konusunda. Sız neler onerırsınız bu durumj yasayan var mı
Uzymom Smsk_61 bende pcoluyum bu ilacı kullandım fakat gebe kalmak için verilen bi ilaç değil bu sadece adeti düzenliyor o da sürekli kullanırsanız bıraktığınız zaman tekrar adetiniz düzensiz olmaya devam ediyor. Hamile kalmayı düşünüyorsanız başka ilaçlar var yumurta geliştirici vs. Bende tedaviyle hamile kaldım zor bi süreçti
momaysegul Smsk_61 söylediğiniz ilaç tüp bebek yöntemimde kullanılan yumurtaları istenile boyuta ulaştıran çok faydalı bi ilaç lütfen kullanın zaten doktorunun tavsiye etmiş onun bunun lafına bakmayın
MasalMomy Smsk_61 bende pco ile hamile kaldım 2 yıl sonunda. Bu ilacı kullandım ama hamile kalmak için değil düzenli adet olmak içindi
Nur_emir Smsk_61 canım ben bu ilacı kullandım ve sayesinde hamile kaldım ama pcos lü değilim ilk pcos denildi ama basit bir kist mis bu ilac kistimi temizledi ve hamile kaldım bu arada ablamda pcos hastası başka sıkıntıları da olduğu için onda ise yaramadı. Isterseniz tekrar doktorunuza sorun benim bebeğim 1 yaşında sağlıklı bir bebek ilacı kullandıktan hemen sonra ilk ay kıstım patladı diğer ayında hamile kaldım
Ygz30 Canım bende de vardı pko.İki sene olmadı.Adet oluyordum.Her ay ama yoğun değil.İki gün iyi normal üçüncü gün çok az.Doktora gittim.Kaç kere hatta aşılama bile yaptım.İki kere yok.En sonunda bıraktım.Kilo verdim.Ben kiloluydum.Ve hiç ummadığım anda gebelik oldu.Ve gittiğin doktorda doğum yaptım.Çok sevinmişti.Dediğin ilacı kullanamdım ama doktor verdiyse kimsenşn dediğine bakma.Her bünye bir değil.
ikizlerinannesi2985 Smsk_61 inofolic ilaç değil canım, folik asit. Hamile kalmayı kolaylaştırıyor. Bende de pcos var, ben 7-8 ay kullandım hiç bir etkisi olmadı. Yumurta çatlatıcı ilaç kullanmıştım ben de. Ama doktorunun sana verdiği ilacı ilk defa duydum
Uzymom Smsk_61 kullandım evet folikasit gibi bişey o tam ilaç sayılmaz illa ki yararı var ama pkolu hastalar için tek başına çözüm değil malesef
Ygz30 Folik asit ilaçları hamile kalmayı kolaylaştırmaz ki.Folik asit hamile kalmayı süşündüpünüz zaman önceden kullanmaya başlamanız gereken ilaç diyelim.Bebek olursa beynine ve omuriliğinin sinir yolluyla ilgili.Yani bebeğe yararı olan birşey.Zaten geneliğin ilk ğç ayındada kullanılıyor.Fazlası idrarla atılıyor.Yani gebe kalmaya hiç bir katkısı yok
Ygz30 Yumurta büyütücü ilaç klomen.Adet olduğunuz zaman üçüncü gün başlanıyor.Zaten beş adet.Günde bir tane.Bitmce doktor kontroluyle yumurta kontrol ediliyor18/21 ml olduğu zaman çatlatma iğnesi kullanılır.4 gün gün aşırı birliklik önerilir.Ama doktor konrolule kullanılıp takıip edilmeli
minnakinannesi_ Bende ilk defa bu ay adet duzenlemesi için kullandim, ilacım 6 gün once bitti fakat hala hasta olmadim bekliyorum..
Organikumos Smsk_61 pcos tamamen gebeliğe engel bir durum değil ilaçsız denediniz mi ne kadar denediniz. Ben pcosluydum eşimdede bir rahatsızlık vardı biz o yüzden evlendiğimizde korunma gibi bir derde düşmedik 3 ay sonra hamile kaldım beklememiştik hiç hormon seviyelerin iyiyse eşinde sağlıklıysa biraz daha zaman verebilirsin kendine bence tabi bunu denediğin süreci bilmeden söylüyorum. İlaç hakkında da bir bilgim yok ama kendi doktorun dışında bir kaç doktora daha danışmanı tavsiye ederim böyle bir durumda.
Smsk_61 Organikumos bı kızım var evlılıkten 2 ay sonra hamılelıgım basladı şimdi ikinci içşn yaklasık 9 aydır korunmuyoruz ama hala bı gebelık gerceklesmedı