Momyyyy Almayı düşünüyorum ama bana çok hijyenik gelmiyor çünkü bir bezle yıkamadan tüm evi direk sil geç yapmış oluyoruz günlük için bence olur kararsız kaldım kullananlar varsa fikirlerini alabilir miyim ?
nikimikedi7 Momyyyy Ben kullanıyorum gayet de memnunum. Günlük temizlik için gayet kullanışlı oluyor. İki tane yedek paspasım var. Eğer bütün evi sileceksem değiştirerek siliyorum.
denizdekibulut Momyyyy İyi ki almışım dediklerimden.Çok pratik, robot süpürge ile aynı işlevi görüyor benim gözümde bir tık farkla.😂
Katarsis Momyyyy eşim hediye aldı deerma bugün geldi balkonda 25 saat havalandirip öyle açacağım kullanınca yazarım artık
Cinarmom nikimikedi7 buyuk halisiz evler icin daha ideal diyenler var ne alaka bilmiyorum ama siz ne dusunuyorsunuz
nikimikedi7 Cinarmom Bence alakası yok. Evim aşırı büyük değil, halılarım da var. Gayet de aktif kullanıyorum. Oldukça pratik oluyor. Her defasında kova doldur boşalt çok külfetli. Günlük temizlik ihtiyacımı fazlasıyla görüyor.
Cinarmom nikimikedi7 hemen tekrar inceleyip sipariş vereyim o halde.. hangi marka kullanıyorsunuz onerebileceginiz bi site var mı.. ben Trendyolda smarter marka olani görmüştüm baya alıcısı vardi
nikimikedi7 Cinarmom deerma marka kullanıyorum. Xioami firmasının. Garantili. En iyi yorumlara sahip olan da bu markaydı o yüzden tercih ettim. Trendyol üzerinden aldım beb, yanında yedek paspası da vardı.
Yesillimon Momyyyy Kullanmıyorum ama günlük öyle yerlerin tozunu alayim dersen kullanisli olur genel temizlik için bana da hijyenik gelmiyor bir avuc suyla ayni bezle bütün evi silmek 🙄insanin icine sinmez 😁
YagizAlppp nikimikedi7 yedek morlu olanı göremedim ne kadara almıştınız ve hangi satıcıdan temin ettiniz memnuniyetiniz hala devam ediyorsa ben de sipariş vermeyi düşünüyorum
1prens1prensesannesii Momyyyy bende 1 hafta önce aldım. 4 yedek moplu 80 TL felan. Her yere ayrı mop kullanıyorum çok pratik.
Sirius-10 Ben de çok memnunum zaten iyi toz alan bi süpürgeniz varsa(dyson vs) çok da sorun olmuyor hijyenik bence yani.. yanında yedek paspasları oluyor iki paspas bütün eve yetiyor..
Buse62 Momyyyy kullanıyorum çok memnunum süpürmesinden her gün çalıştıyorum nerdeyse mob kısmını kullanmıyorum ama kendim siliyorum ben en ufak lekeyi bile çıkarmıyor mob yüzeysel siliyor
Yagmur_arda_mom Momyyyy valla çok kullanışlı iyi ki almışım dediklerimden. Bi misafir felan geleceği zaman hemen etrafı hızlıca siliyorum yedek bezleri de var. Microfiber bez bence çok da kullanışlı