Sevilsevil ElifKaratas aa kan var demiştin canım rota virüs mü çıktı çok çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatir
Zeyneprana ElifKaratas İnstagramda doktor ali fuat serpen var bu hastalığın tedavisi bol sıvı orada açıklamış bir bakın isterseniz çok çok geçmiş olsun
ElifKaratas DefneErcis çocuk doktoruna götürdüm canm kılo kaybı Yok ishale çevirdiğinde getir tekrar dedi bol bol emZir dedi
Sumeyyeafra ElifKaratas çok geçmiş olsun umarım hemen atlatır benim kızımında kakasında nokta kadar kan vardı bi kaç kere oldu acaba bu şekilde miydi sizin de?
DefneErcis ElifKaratas anladım canın Doğum gümlerimiz aynıydı galiba ordan hatırlıyorum seni. Ama bol bol emzir olur mu ? Bol sıvı ile atacak virüsü inşallah 🙏🏻
ElifKaratas DefneErcis insallh canm insallh ya 26 eylülde doğdu kızım.peki bu virüs atlattıktan sonra sık tekrarlarmı bu hastalık doktor hava yoluyla başka bir hastadan geçmiştir büyük ihtimalle dedi
DefneErcis ElifKaratas 28 Mart’ta doğmuştun demi canım 🙈 kendi Doğum günlermizi söylemiştim ben 🙈 bildiğim kadarıyla bağışıklık kazanıyor vücudu. Ama bu nedenle hastanede yatan arkadaşlarım vardı. Onlardan biliyorum bol bol emzirmişlerdi.
Beyyzabas ElifKaratas 2 tane rota aşısı var biri 2 doz 3.ve 5.ayda yapılıyor. Diğeri 3 doz 2.4.6. ayda yapılıyor doktorunuza danışın
Deletedmom324 ElifKaratas gecen bir anne yazmıstı. Doktoru havadan yıkandıgı sudan bile kapmıs olabilir demıs. Oyle illet bırsey. Cook gecmıs olsun