Artık gerçekten tükenme noktasına gelmiş durumdayım. Bebeğim 5 ay 6 günlük. 1 hafta önce 5.ay rutin kontrolüne gittiğimizde kilo alımı az olduğu için tadımlara sebzelerden başlayabilirsiniz dedi doktorumuz. Çoklu besin alerjimiz var. İlk 3 gün yer elması verdim. Daha sonra havuç verdim ki kızarıklık oldu. Bugün ise hiçbir şey vermedim çünkü ne zaman tadımlara geçtik, memeden inmeyen çocuk memeye yaklaşacağını anladığı an kıyameti koparmaya başladı. Normalde de memede homurdanıp kavga ederdi ama uyumak için, keyif için sürekli memede olurdu. 1 haftadır sebepsiz ağlama krizleri, akşam 5′ten gece 12′ye kadar uykuya direnme vardı. Diş çıkarma huysyzluğu diye düşünüyorduk. Fakat 2-3 gündür huyu suyu bambaşka. Günde en az 5 çişli, 2 kakalı bez alırken dün geceki bezi olduğu gibi duruyordu. 2 çişli 2 kakalı bez anca aldım. Bez takibinden dolayı “bu çocuk aç” söylemlerine kulak tıkıyordum fakat hal böyle olunca sağıp bir bakayım dedim ve iki memeden 90 cc süt anca çıktı🤦♀️ Emzik almıyor, biberon istemiyor. Sağdığım sütü de içmedi zaten. Zar zor bizim zorlamamızla 60 cc içti 12 gibi uyudu. 2 buçukta uyandı emmediği gibi kalan sütü de içmedi. Bezi yarım doluydu. 1 saat oynadıktan sonra uyuttuk 6 buçukta tekrar uyandı emmedi yine 1 saat oynama sonucu 7 buçukta uyudu bezi dolmuştu. Geceden aldığım bezle birlikte şu an toplam 2 bez oldu. Hem emmiyor hem de uykuya direniyor. Meme hariç her şeyi ağzına sokuyor, çorabını hatta ayağını bile… Regl döneminde emmek istemiyordu ama bu kadar direnmiyordu. Bezden yana hiç sıkıntımız olmamıştı en az 5 bez alıyorum diye içim rahattı. Yine regl dönemime 2 3 gün var. Uyanık kaldığı süre boyunca da sürekli bağırıyor, gezmek istiyor. Sabit durunca çığlık kıyamet 🤦♀️ doktorumuz mama başlayalım dedi. Bu seferde mama alırsa hiç emmez diye çekiniyorum. Çişi normalde renksizdi 3 gündür açık sarımsı bir renk almış ve kötü kokuyor 🙄Bu aylarda normal mi? Süreci nasıl atlattınız? Nolur yardım 😪