Ahsen2019 Kızlar 10 gün önce normal Doğum yaptım. Dün doktor kontrolüne gittim sıkıntı yoktu dikişlerimde ama bugün dikişlerimden biri açıldı. İltihap yok , kendi kendine geçer mi? Tekrar dikiş atılmasından korkuyorum.
Deletedmom5151 Ahsen2019 benimde dikisim açıldı duruyor öyle 2 dikişlik yer açıldı gitmedim korkudan doğumum aşırı zor oldu bekliyorum valla kapansın diye
Edward Ahsen2019 canım ben 18 dikiş aldım Doğumda bian gittim geldim 🤦♀️ Çok zordu dikişler iyileşmiyor benim 50 gün oldu öylece duruyordu sağlık ocağına gittim bi krem yazdı onunla 6 günde dikişler kaynadı ama giriş bi tuhaf yanı
gokcetugce Ahsen2019 ayyyyyyyyyy o gümlerimi hatırladım benim de açılmıştı bildiğin Açık görünüyordu doktor olur öyle dedi 😬 diksem de olur dedi ne olur dokunma Artık bana dedim 10 güne geçti
Dilber Ya neler syluyorsunz siz oylee ne demek dikisim.patladi ben burda urktum siz nasil duruyorsnz. Gtsenize hemen hstaneye ya daha ktu olursa :(
Deletedmom5151 Dilber Valla ben öyle bi doğum yaptım ki ölsem gitmem yani psikolojim çok bozuk bu konuda yani
Alyabebek_2419 Ahsen2019 İnşallah olmaz canım ama çoğu kişiden duyuyorum atılan dikişler düşünce kendiliğinden iyileşiyormuş sadece temizlik önemli dikiş atılan tarafına çok kuvvet vermemeye çalış ben o tarafıma yatmıyorum bile
Cagla Benimde 4 dikisim vardı 1tanesi afedersiniz tam tuvalete otururken attigni hissettm cok az kan geldi aynadanda baktm atmıştı bitanesi. Ondan sonra hic onemsemedm valla nr yalan soyleym bi dikisten nolacak dedim. Ondan sonra kendi kendine kaynadı gitti. 50 gunlukken rdvumdada doktor hicbisey demedi hepsi iyi dikislerin iyilesms dedi. Kaynamış ti yani., 😁
Ahsen2019 Cagla benim de tuvalette düştü. Kanamam olmayınca ben de böyle bekleyeyim kaynar diyorum ama enfeksiyon kapat diye tek korkum. Maşallah sen metanetliymişsin.
Cagla Ahsen2019 nebiliym valla aslnda cok korkarm ama işte 😁 her tuvalete çıkmanda yika bisey olmaz insallah.
Ahsen2019 Deletedmom5151 aynen canım ben de bıktım artık . Doğum sonrası hemen toparlarsın dediler hiç hayal ettiğim gibi olmadı .
Ahsen2019 Alyabebek_2419 çok sağol canım verdiğin tavsiyeleri dikkate alacağım keşke önceden dikkat etseymişim bilemedim
Deletedmom5151 Ahsen2019 Banada öyle dediler normal doğumda bi haftada kalkarsın dediler 20 günde dikişler düzeldi açıklık kaldı bi işte sizinde afedersiniz ama vajina girişi bi değişik gözüküyordu hayal kırıklığı ya😀
Ossqe Benimde bir dikilim açılmıştı sorun olmadı kaynadı .. ama hergün baticon pansuman yap iltihap olmasın hemde cabuk iyileşir