angelicsmile UraSsmom bizim asla bir uyku saatimiz yok. Bazen 12 bazen 1 bazen 2-3 değişiyor. Oysa günde sadece bir gündüz uykusu uyuyor ona rağmen tuhaf. Yürüyor bir de asla yerine oturmuyor ona rağmen yorulmuyor uyumak istemiyor her gecemiz kıyamet ben deseniz ruh gibi. Allah yardımcımız olsun.
UraSsmom angelicsmile Amin canım 🤲🏻 Bizim de gündüz 2 uyku vardı ama bozuldu iyice kucağımda uyuyo sadece gündüz uykusunu 🥺 Sizin gece uykularını düzenlemenize belki yardımcı olur
angelicsmile Handeakglyvz ne kadar kullanıyorsunuz peki kaç damla? Kaçıncı günde etki göstermeye başladı? Uyumadan ne kadar süre önce veriyorsunuz?
Handeakglyvz angelicsmile 4 veya 5 damla veriyorum hızlı aktığı için geçebiliyor da, ilk kullanımdan itibaren etki ediyor uyumadan yarım saat önce veriyorum 😊
pinorr angelicsmile canim bebegin ne kadarlik 4 5 damla veriyorsun acaba gunduz hic uyumayan bebege verilebilirmi benimkide 7.ayini ye i dolduracak gunduz 10 dk uyuyor toplamda koca bir gun
sizdenbiri34 angelicsmile maalesef dediğim gibi sa0dece uykuya kolay dalıyor sonrası aynı uyanıyor gene
Handeakglyvz Kerevizkafa aynen 5 damla yeterli olabilir ama hızlı akınca 5 damlayı geçiyor sıkıntı yaşamadık hiç içeriği zaten Melisa rezene ıhlamur falan yazıyor
boncukhaniminannesi Kerevizkafa bana eczane 5 damla dedi 5 damla hiç bir fayda sağlamadi sonra ben ilaç firmasini aradım sizde arayabilirsiniz eczacı yanlış bilgi vermiş 20 damla dedi . Arkadaşım kullandı onun eczacisi da 20 damla demiş . Kızım da 10 aylık canım 🌺
Oglusum5357 angelicsmile valla biri burda ıhlamur yazmıştı Allah razı olsun bn iki gecedir deniyorum uyanmiyor
Ozgenur45 Oglusum5357 nasıl canım bildiğimiz ıhlamuru kaynatıp içiriyor musun uyutmasan ne kadar önce veriyorsun
NisanElif Handeakglyvz benim bebeğim 9aylik doktor bana 10damla kullanmamı söyledi. 4gün oldu başlayalı 8gibi veriyorum buçukta uyuyo gece de üç dört defa emmek için uyanıyor. Önceden 128393939 defa uyanirdi 😊 sizin damla sayısı az geldi bana doktorunuz mu beş damla demişti acaba. Etiketleyip cevap yazarsanız sevinirim ben de görmüş olurum cevabi
Handeakglyvz NisanElif aynen öyle doktorumuz söylemişti ama ilk doğduğu zamanlar içindi o şimdi daha fazla da veriyorum illa 5 damla olacak diye birsey yok, hızlı aktığı için 5 damlayı geçiyor zaten bende 10 15 damla kadar vermeye başladım bitkisel olduğu için içim rahat 😌
NisanElif Handeakglyvz benim kızım hemen uyuyo aklım aklım karıştı kullanıp kullanmama konusunda normalde 45 dk gündüz uyuyodu 3defa şimdi bir defa 45 bir defa da 3saat uyuyo normal mi acaba böyle birden nasıl etkiliyo anlam veremedim. Sadece bitkisel ama vicdan azabı çekmeye başladım . Dün denemek için ben de 10damla kullandım gece kızıma zor uyandım o kadar çok etkiledi yani
ENA NisanElif merhaba hala kullanıyor musunuz? Ne gibi etkiler gördünüz acaba? Uykudan cok muzdaribiz, cevaplarsaniz sevinirim…
pilavustutavuk Selinsak ay 9 ayliga 20damla dediyse bizim bi 30 damla kullanmam lazım herhalde 😀 18.5 aylık oğlum
NisanElif Selinsak benim kızım da 9aylik doktor on damla dedi o bile fazla geldi bu akşam 5damla verdim aynı etkisini gösterdi. Kesinlikle 20 damla kullanmayın derim
Selinsak pilavustutavuk 😅 valla 10 damla verenleri okuyunca fazla geldi bana da biizmki ama verdik bakakkm 😀
pilavustutavuk Birde kullananlara su soruyu sormak istiyorum. Uykuya geçişi kolaylaştırıyor ya, bu damla sayesinde kendi kendine mi uyuyor yoksa sizler mi uyutuyorsunuz
NisanElif pilavustutavuk normalde önce emzirp sonra salliyodum ilaca başladıktan sonra emzirmeye geçer geçmez uyuyo. Emzirmeden yastığa koyup başında dursam da uyur gibime geliyo