HtcCht Çocuğu 3 yas sendromu yaşayan, yaşamış ve etrafında gören duyan herkese bi sorum var. 3 yas senromunda bütün çocuklar mi vurur?
MiracAlpinveUmutunAnnesi HtcCht benimki 3 yaş sendromunda 3 yaşını 1 ay gecti. Vurma yapıyo ama daha cok kendine vuruyo oyuncaklarını fırlatır yemek yemez uyumaz ve sadece ağlar mızmız herseye ağlar herseye sinirlenir herseye küser kimseyi istemez eşyasını paylaşmaz bittim ben bu sendromda
Ikrazumra19 HtcCht bizide vurdu bu sendrom Uslu sessiz kizim gitti yerine bağıran kardesine vuran herseye kusen bir cocuk geldi cildiryorum resmen
Ecrininanesi HtcCht benim oğlum 3 yaş sendromunda bağırır ağlardı istediği her şeyi ağlayarak elde etmeye çalışırdı
HtcCht MiracAlpinveUmutunAnnesi benim kızım daha küçük de gorumcemin oglu için sordum vuruyor bebeğim araya kaynıyor hep yanlış anlaşılma oluyor tutsam dert tutmasam dert amaan cok sıkıntılı bir süreç😔
Asidenur Ecrininanesi ah aynı benimkisi 3yasinda yedi bitirdi bizi çok hiricnlik yapiyo kardeşini isiriyo vurmalar bagirmalar saatlerce ağlamalar daha neler neler ne zaman biter bu 😢
Mom4775 3 yaş rahatlama yaşı diye duyuyorum çevremden hep ama bakalım neler olacak 😕 bence çocuktan çocuğa değişiyor böyle şeyler ya.
HtcCht Mom4775 bende öyle düşünüyordum ama etrafımdakiler “Görürsün bak senin çocuğun da 3 yaşında böyle olacak vuracak şunu yapacak bunu yapacak” diyorlar ama ben o kadar kotu düşünemiyorum mesela anne babadan veya kardeşinden arkadasindan vurmayi görmeyen cocuk vurmaz diye düşünüyorum ne kadar ne kadar yanlış bilmiyorum da..
Mom4775 HtcCht yoo her 3 yaş çocuğu vurmuyor öyle bişey yok. Vurduğunda gülmez de net olursanız bence kesinlikle yok öyle bişey.