Bilge8877 Merhaba, günde yaklaşık 4 litre su içmeme rağmen cildim çok kuru ve yüzüm pul pul dökülüyor. Önereceğiniz krem, peeling ya da tonik var mı acaba?
Ogullarinaasikanne Bilge8877 benimde oyle özellikle agiz kenarlarim cok kuruyor canim. Bende bekleyeyim suracikta
Mom62636362 Bilge8877 sebamed nemlendirici kremsiz asla yapamıyorum. Her duştan sonra yüzüme sürerim. Egzamam da olduğu için yüzüm hep pul pul, bu krem bana yaradı. Diğer kremler nemlendiriciler hep sivilce yaptı. Tavsiye ederim
Tosbikanne Bilge8877 ya bende aynı dertten muzdaribim namaz kılıyorum her abdest aldıktan sonra yüzüm geriliyo hep nemlendirme ihtiyacı hissediyorum nivea arko neutrogena kullandım hepsi aynı yüzüme su değdimi nem istiyo her seferinde onlar hiç 24saat nemlendirici özelliğe sahip değil şimdi hooby aldım denemek için zeytinyağlı olanı oda yağlı yağlı değişik Bi his bırakıyo 🤦♀️
Bilge8877 Tosbikanne benim de öyle ne kullandıysam etki etmedi yıkadığım anda yine eskisi gibi kupkuru oluyor. Özellikle duştan sonra çok kötü
Leylamoms Benim de ayni hatta bebeğimin bile ayni bana çekmiş 😓 bioderma atopik ciltler için olani kullanıyorum ikimize de benim ki artık o kadar ilerlemiş ki emiyor ve tekrar kuruyor o yüzden sık sık sürüyorum bir nebze de olsa rahatlıyor
Bilge8877 Leylamoms tamamen genetik bir şey cilt tipi. Annemin de böyle kuru. Ve ne yazıkki kuru ciltler çabuk kırışıyor. Sık sık nemlendirme ihtiyacı hissediyorum ben de. Bakacağım biodermaya çok teşekkür ederim.
KoalasMom Bilge8877 Bioderma atoderm tek geçerim, aşırı kuru cildim alnım kaşlarımın ortası pul pul dökülüyordu ne kullandıysam fayda etmedi bunu kullanmaya başladığımdan beri kurumuyor cildim 💐
Bilge8877 Melisinannesi_ gül suyu hiç kullanmadım yüzüme. Doğal bi nemlendirci olur hem de. Deneyeceğim çok sağolun.
Tosbikanne Bilge8877 ya yok mu böyle sürdümü 2 gün nemli hissettirecek 🤦♀️ bepantol duydum bende ama 100 ml 70/100 lira arası Bi ay bile gitmez bana
Bilge8877 Minejjan aa bu çocukluğumun kremi 😊 adını hatırlamıyordum. Çok sağolun. Fiyatı da uygunmuş.
KoalasMom Tosbikanne Bioderma atoderm kullanın aynı sorunları yaşıyordum bacaklarım bile pul pul dökülüyordu kuruluktan bana tek iyi gelen nemli tutan bu kremdi ☺️
Bilge8877 Tosbikanne Ben bir güne bile razıyım 😌 bioderma çok önerildi. 500 ml 98 tlymiş baktım hemen ☺️