Cinarmom Yasemila peki sizin özür dilediğinizi bir yanlışlık olduğu sonradan okumuş olabilirmiyim ? 😊
Cinarmom Yasemila silip sizin kendi kendinize konustugunuzu sanmasınlar diye silmemiş olabilirmiyim 😊 bnce çok mantıklı şuan aklıma geldi 😅 neyse hanımefendi bi karışıklık olmuş uzatmaya gerek yok bnce 😊
Zeynaa1 Mom62636362 teşekkür ederim canım 😂😂 Allah lincli çatışmalı kaynanali ömürler versin postuma😂😂😂
MiracAlpinveUmutunAnnesi Zeynaa1 posta girmeden başlıgın altında yazıyodu @Yasemila başlattı diye bide 2 post üstte arkadaş yeni post acmış ordan yakaladım hemen😆
Yasemila MiracAlpinveUmutunAnnesi evet kolay yakalandım 😂😂 bende postalara görün yaparım beğenir cevap vermezler deli olurum 🤓
MiracAlpinveUmutunAnnesi Zeynaa1 sen ortada kaldığına yan bacım ahahhaha 😆 ben anlatayım istersen sana fotograf nasıl atılıyo😆
Zeynaa1 MiracAlpinveUmutunAnnesi hayır yani başlık fotoğraf içerik dur ben anlatayım 😂😂 kime nolmus kim ne anlatack der insan 😂 bir kadın vardı böyle bostlar açıp ortadan kaybolan onun gibi oldum 😂😂
MiracAlpinveUmutunAnnesi Zeynaa1 bide şey var okadar post açıyolar kendi yorumlarına cevap vermeyenler gibi😆 Dur dur sen yorulma ben anlatırım hevesin kursağında kaldı zaten😆
Kavinsmom Zeynaa1 ekşi sözlükte biz buna başlık başa kaldı deriz, bir de hevesle anlatayım demişsiniz 😂😂
MiracAlpinveUmutunAnnesi Yasemila he kız bende valla okadar post acıyolar artistlik yapıyolar işte cevap vermiyosunuz falan diye hoop bakıyoruz kendileri asıl cevap vermemiş bir önceki postlarında 😄