mrstucii06 Cnksncnsu 4 ay 4 günlük bu atak 3.aylarda başlıyorsa eğer ki o aydan beri cok huysuz huzursuz uyku düzeni bozulmadı eger daha o zamana gelmediysem vaaay halimee kandil gunude dogmadimki bilmiyorum 😂
Kmsal78 Cnksncnsu Ben bu atak islerinden anlamiyorum ya herkes atak mi sizce atak sorunu felan yaziyorda benide bi aydinlatın hele 😂😂
ZeynepSe mrstucii06 bizde 4 ay 3 günlüğüz sadece 2 hafta önce 2 gün zorluk yaşadık evde 4 kişi zor uyuttuk köye gittik annemlere 1 hafta maşallah çocuk atlatı verdi çok şükür şuan normaliz ama normal halimiz de de çok sakin bi bebek değil zaten belkide ondan anlamıyorum 😀😀
AysSer Yok canım sadece gündüzleri yarımşar saatten 5 kere uyuyoruz 😂😂😂 ama Allaha şükür gece aynı devam
MaviliMaviliMorCicek AysSer gündüz yarım saatt dedim mi uyanır değil mi benimki öyle saat kurduğundan şüpheleniyorum çok dakik 😂
Digdem_ Bizde 4.aya girdiğimizden beri uykusu çok değişti sürekli uyanmalar derken bugün bitti diye düşünüyordum bir baktımkiiii uyku gerilemesiymiş asıl atak yarın başkıyormuş veee 35 gün sürüyor diyor kafamı nerelere vursam diye düşünüyorum🤣
Egullll Valla mışıl mışıl uyuyan oglum gitti 45 dk uyumasi icin ugrasiyorum uyutuyorum 10 dk sonra uyaniyor delirmeceler😂 daha atak gununde 4 gun gosteriyor ama insallah uyku gerilemesi degildir gecicidir. 3 ay 11 gunluguz. SABİİİİRRR😂
Digdem_ Egullll ah o uyku gerilemesi beni benden aldı en son eşime beni biyere yatırsınlar kapatsınlar dinleneyim diye ağlıyordum🤣🤣🤣
Egullll Digdem_ vallahi bu bay bay night falan ise yariyormi acaba atak donemi diyede pek mudahale etmek istemiyorum ama allah yardimcimiz olsin anam 😂
Digdem_ Egullll kullanmadım ama sanmıyorum bambaşka oldu çocuğum tam bitti artık diye seviniyordumki yarın başlayan 35 günşük atağımızın haberini aldım hakkımda hayırlısı artık🤣