Dkk Fadimeanilgan aynı şey bizimde başımıza geldi. Damlayı değiştirdim . Bizimkinin içinde probiyotik vardı o rahatsız etti. Çocuk uykudan ıkınarak uyanıyordu5-10 dakika da bir. Damlayı her gün aynı saatte veriyordum verdikten 6-7 saat soruna iyice artıyordu.
idilbilgemom Fadimeanilgan ben de çok geç farkettim bunu içmeyi bıraktığımdan beri ıkınmıyor çok üzülüyordum her ıkındığında
idilbilgemom Bu arada googleda aratıp okudum bir kaç kişi de aynı şekilde yazmış rezene bazı bebeklere ağır geliyor anne sütünden geçip bebeği rahatsız edebiliyor bazı bebeklere de hiçbir şey yapmıyor deneyin
idilbilgemom Deneyip bana da yazar mısınız bunu söylediğimde şaşırıyorlar ama gerçekten bebeğim ıkınmayı bıraktı rezene içmeyi bıraktığımdan beri🙏🏼
Damla7 Fadimeanilgan bende çok çektim bu durumdan sonra Bi röntgen çekildi gazdan kaburgaları göremedik ayaklarını karnına çekiyor ıkınıyorsa gazdır karnına masaj yap canım sonra sıcak havlu olabilir poposunu uyarabilirsşn korkma
Damla7 Fadimeanilgan yemeklerine kimyon koy hem süt yapar hem gazı önler kimyon tohumu var onu al kaynat iç
Tokgozss @Fadimeanilgan merhaba biZimde 1 ay 18 günlük aynı sizin anlattığınız gibi uyurken ıkınıyor ve uyanıyor sürekli gerinme ve ıkınma halindeydi. Gazlı tuvaleti var bebişin belliki emziriyor musunuz bilmiyorum ama şey yapın bi bezi ısıtın örtüyü karnına sarın iyice ısınsın sonra masaj yapın ovalayın elinize yağ sürün poposun oraya dokunun mutlaka. Bağırsaklara masaj yapın bol bol çıkarınca gazlı çıkarıyor ve rahatlıyor bebek.
Tokgozss @idilbilgemom bende rezene anason karışımı içiyorum biZimde bebekte ıkınma sorunu vardı 1 2 gün içmeyeceğim bakayım devam ediyor mu
Hant Fadimeanilgan poposuna zeytinyağ sürebilirisşnix veya mama içiyorsa mamasına bir çay kaşığı zeytin yağ koyabilirsiniz
Damla7 Fadimeanilgan iç canım ben bide humana nın kimyonlu Rezene çayını içiyordum onunda faydası oluyordu eczaneden almıştım
Berininannesi07 Fadimeanilgan o zaman daha başka önerebileceğim bişe yok üzgünüm tekrar doktorunuza danışın bence zaten doktorların hiçbiri önermiyoruz gaz damlasını eğer çok sıkıntı çekmiyorsa diyor siz yine bir söyleyin belki bu sefer farklı bir çözüm bulur
AmazonMom Fadimeanilgan benim oğlumda ıkınıyor doktor gaz dedi 56 günlük metsil damla ve gaz masajı çözüyor işi