cocomelon Efendikadin2 bence obezite değil doktorunu değiştirsin bu çocuk yürüme sürecinde verecek illaki
Esdoel Efendikadin2 normal yemek veriyordum canım pirinç unu vermedim kızıma zaten mama içiyordu oğluma verdim mama içmediği için uykuya geçişlerde biberon istiyordu sulu yapıyordum pirinç ununu
Esdoel Kumsal25 tabi pisiriyorsun arimama değil ama normal pirinç unu tatlandırmak içinde pekmez koyuyordum ilidiktan sonra
Eminerd Ya kızlar aklıma çok takılıyor bebeğim 4 ay 5 günlükken 7300 gram geldi ama kıyafetleri üzerindeydi sağlık ocağındaki ebe obezite den falan bahsetti mamayi azalt dedi zaten 90 cc veriyorum sütüm çok az bi sabah emmiyorum doğru düzgün
RmznElf Eminerd cnm şimdi ka Eminerd şimdi kaç aylık kaç kg acaba. 1 yaşında kaç kg dı yada 8. Ayını falan hatırlıyor msnz
Balkupum2505 Efendikadin2 oglumun kilosu üst sınirda domtorumuz mama saaerini uzat ve mamayi kes günde 2 kez ver dedi gecede besleme dedi 1 bucuk aydir öyle yapiyorm bende
Esdoel Efendikadin2 38 haftalık 3 buçuk kilo doğdu 4 ayında 5 buçuk kiloydu mama içmesine rağmen ek gıdaya geçtik 12 ay asisinda 15 kusur çıktı kilosu. Mamayla alamadığı kiloyu ek gıdayla aldı.
Esdoel Efendikadin2 biz ne yersek onu yiyordu özel olsrak corbalarini yemeklerini hep kemik sulu yapıyordum. Ayrıca b kemiği kaynatıp suyunu tencereye alıyordum içine patates köfte havuç koyup pisiriyorsun oda çok tok tutuyordu kilo aldın diye hiç cabalamadim çünkü yemek ayırt etmezdi tarhana hariç herşeyi yerdi ama ben nohut ve fasuylye yi hiç vermedim 1 yaşına kadar. Şuan bile çok şükür yemek ayırt etmez 2 çocuğumda sadece tarhana sevmiyor halbu ki o daha faydali
Degrmenesra Esdoel pirinç ununu nasıl veriyorsunuz? Muhallebi kıvamındamı birde içine birley ekliyormusunuz benimde kızımında kilo alımı yavaş bende ek gıdaya başladım azar azar ondan soruyorum. Allah bağışlasın evlatlarımızı 🌸
Esdoel Degrmenesra kızıma vermedim canım pirinç unu kilo alması için ek gıda verdim ondan kilo aldı. Oğluma başladım 6 ayında pirinç ununa çünkü mama içmiyordu kilosu iyiydi sadece uyku geçişlerinde biberon istediği için verdim yanlış anlaşılmasın kilo için değil. Ben küçük tencerede muhallebi pişiriyorum katı oluyor zaten çamur gibi biberonun yarısına pirinç unu yarısına da sıcak su koyup veriyordum sulu oluyordu çünkü gece kalkıp pirinç ununu pişirmek imkansız böyle çözüm bulmuştum
Uffsananebeslk Efendikadin2 Mesela aptamil kilo yapıyor ama hipp öyle değil bence. Özellikle combıotic içirirsen kilo alımı ayına göre gelişir. Kilosu cok olanlarda ek gıdaya baslıyor diye de duymustum. Yani ek gıda az verecekse mamasını değiştirsin