defnemilam Gzmbzks ebebekten almak zorunda degilsin ben hepsiburadan dan aldim park yatagin kendi yataklari genelde 5 cm . bence ince ben bunun yerine 9 cm 70 120 yatas twiny sunger yatak aldim incele istersen. sert bir yatak cift tarafli bir taraf daha yumusak.alt kademeye gecince 5 cmlikler ince gelebilir visco yataklar gibi cökme yok bu yatakta .
Gzmbzks birbenbirbebegim Bende anne yani beşiğin içine pamuk yatak yatırmıştım olmazsa bundada yaptırırım
Ygz30 Benimki prego maxima 70*120 bebeğim erkek ama zaten rengide gri siyah nolur noşmaz bu renkde aldım.İlerde bir bebek daha olursa diye. Yatağıda hepsi buradan aldım çok yumuşak çok memnunum kılıfıda var kokusuda yok. O da holmer kids natural visko soft bambu yatak çol memnunum
AlininAnnesii- Gzmbzks bende aldim park yatakla birlikte verdiler sunger yatagi ama cok ince bide o yataklar buyuk adami ısıtmiy bebekler nasil isinsin. Ben onun uzerine kendim yatak yaptim yun alip simdi yumusacik yerde misler gibi yatiyo oglum
dnyerdm Gzmbzks koku vardı evet hatta besiktede oldu ben baya havalandirdim kullanmadım bı süre sona icine kenarlarını da kaplayacak şekilde pike serdim bı sure öyle kullandım ondan sona çıkardım koku felan gitmişti
Gokturkferhat Gzmbzks kenarindaki fileli yerlerini oydu bnm oglan daha 8 ayligiz birde az daha buyuse napacam bilmiyorum birde yatrdimmi yataga yatagin sallanmasi direk coxugu uyandriyo besiklik ayagini cikarttigim halde cok sallniyordu
paramedikanne Gzmbzks canım bende baby plus pamuk yatak almıştım e bebekten, hic böyle bi sıkıntı yasamadım üzerine çarşaf taktım ilk zamanlar hatta park yatagına reflü yatağını koyup yatırdım , sünger alanlarda olmasın o sıkıntı 🙃
Oflu61 Gzmbzks ben aldığımda sünger yatağını hediye vermişlerdi. Ama bi zaman sonra eziliyor sünger. Bende normal ortopedik yatak aldım civilden
tombikannesi Gzmbzks anladım kuzum bileğim yok öyle marka olarak ben e bebekten almıştım 6 ay olmuştur koku yok oraya bak istersen birde