NNF19 Kızımın 4. Ayına bir kaç gün kaldı, sürekli mızmız, huzursuz, ağliyor😩 en geç 10da gece uykusuna geçen bebek gitti, şekerleme yapip 12De gözlerini pıt diye açan bebek geldi😖
bhrcpt NNF19 Maleseff en zor atağımızdı bizim 2 hafta sürmüştü hatırlamak bile istemiyorum. Uysal uslu düzenli kızım gitti yerine başka bir bebek gelmişti resmen bence en zor atak 4. Ay ayağı 😢
Nbg_26 NNF19 ne illet bir atak! 35 gün sürer mi atak… 4 ay 5 günlük oldu kızım ama bu atak bitmedi. Daha 9 gün var bitmesine… Bu bitiyor diye tam seviniyorum takvime bir bakıyorum diğeri yolda 🙈
NNF19 bhrcpt herkes öyle diyor bencede bu daha bi zor ne ev işine ne yemeğe hiçbişeye yetişemiyorum uyanıkken sürekli mızmız hiçbişeyden memnun değil, gece uykuya bes dakikada dalardı şimdi saatlerce 🤦🏽♀️Bittk🥺
Dilos01 Asel23 bu zamana kadar gelmişsin azcik sık dişini 👀🥺insallah bittikten sonra geri düzenine gelirler yA
Dilos01 NNF19 gece uykusuna 9 da odsmiza gidip 10 da çıkıyorum dusun eşimle sırf bu yüzden tartıştık akşam 1 saat salladim çok zor uykuya dalıyor gündüz hamdolsun bu kadar şeyi yok da gece zorluyor ilk defa gece 3 de uyandı yarım saat kadar ortalığı seyretti
Yeliz1905 NNF19 malesef sırf bişey mi var dıye bir haftada 3 kez doktora götürdüm artık doktor annesi telaş yapma normal bunlar dedi😊ve kötü olan 1 ayda normlde 1 kg alıyoduk 4 ay sonrası 350 gr aldık hiç yemiyodu falan ama çok şükür bitti😊
Dilos01 NNF19 peşimizi bırakmazlar bucurler anlayacağın eşim döndü arkasını uyudu birde uyku sersemi kalkıp beni pışpışlıyor o kadar durum vahim 😁😁
NNF19 Dilos01 bizde de öyle gündüz uyuyor kalkıyor bi sinirle sonra bidaha uyuyor denge şaştı🤦🏽♀️ İkili ilişkilerde yıpranıyor bizde 10da yatırdık yarım saate kalkto geri. Sonra bidaha 12ye kadar salla babam salla🤦🏽♀️
Dilos01 Asel23 insallah canım amin bundan sonra kolay olur dicem ama disi var o çok zorlar gibime geliyor
Dilos01 NNF19 annelerin hakkı cidden ödenmez baba sabah gidip akşam geliyor akşam geldiği zaman da en fazla yarım saat 1 saat sever en önemli is geri bana düşüyor 🥺
Asel23 Dilos01 Acaba diş kaçıncı ay da çıkar ki. Korona da var evden çıkamıyoruz kimse de gelmiyor yalnız bu ataklar daha da zor biri olsa 1 saat uyku sıcak bi kahve oh be, ama nerde?