KumsalRoza Morfrenk benim de 9 aydır var o sertlik gecen aya kadar da sert bi darbe falan alırsam aciyodu.bence olağandışı bi durum yok.bi sıkıntı olsa sadece sertlik olmaz illaki baska türlü de belli ederdi kendini
Morfrenk KumsalRoza evet dediğiniz doğru ama pijamamın beli bile canımı acıtıyor. Umarım normal Bi durumdur
Morfrenk Deletedmom_56 evet hissizlik herkeste var biliyorum ama nasıl böyle Bi yerimizi vururuzda morarır et acır ya aynı öyle bir acı var.. Anlamadım gitti
KumsalRoza Morfrenk hmm o kadari sanırim biraz fazla.yani ilk 1 ay falan pijama lastiği acitcak kadar hassastı.bilemedim simdi.yani klasik olacak ama doktorunuza bi sorun isterseniz.
Morfrenk Bebegimm1 hayır kendi kendine iyileşmesine karar verdik , tekrar korktum yaptırmaya kendi kapandı yamuk bir şekilde 😪 ah ah.. Çok kötüydü benim iyileşme sürecim..
Atike_0134 Cok ayakta duruyorsanız ,agır kaldırıyorsanız o sertlık oluyor arkasdaslar iki sezeryan sonradı tecrübeyle sabit ☺️
Seraysarp Morfrenk ay postu okuyunca karnıma dokundum 😂😂😂 harbiden sertmiş ve çok ağrım oluyor benimde ben hiç sertlikten dolayı diye düşünmedim dikiş ağrım çok var 13 ay oldu doğum yapalı resmen bazen öyle bi ağrıyor ki yeni doğum yapmışım gibi
Emir123ali Sezaryenim hiç öyle bişeyim yok şükürler olsun hisizlik 4 . İlk olmuştu şükür oda geçti ama oğlum ayağıyla sağolsun tekme okadar sert vuruyorki ozaman canım acıyor
Melisa5566 Morfrenk bende de aynı nerdeyse 1 sene olucak o sızı hep var ama ben elimle yavaş yavaş masaj yapıyorum hissizlik gibi bişey doktorum 1 sene sonra hissizlik geçecek demişti umarım geçer