Nehirmine Kızım 6aylık kakası çoğu zaman yeşil oluyor böyle olan var mı acaba yada sebebi ne olabilir
Ayaniz Nehirmine benimde bebegim 27 günlük simdi altını actım normalde kakası sarı oluyordu simdi yeşilimsi olmuş.. cevapları bekliyorum bende ,googledan arastırdım bicok sebep yazıyor önemli mi degilmi bilemedim
Ipekkartal Nehirmine üşüttüğü için öyle olur derler hep bende yeşil kaka gördüm mü daha sıcak olmasını sağlarım çoğu zaman geçer
Prensimveben Nehirmine benim oğlumda yaklaşık 10 15 gündür yeşil kaka yapıyor bi huzursuzluğu yoktu ama içim rahat etmedi doktora görürdüm doktor normal olabilir dedi bende kaka testi istedim amip virüsü cıktı ilaç tedavisine başlıcaz çok üzgünüm inşallah sizinki cabuk geçer 😔😔
[silindi] Prensimveben gecmis olsun Allah sifa verir insallah sizinki sadece yesilmiydi ishal gibi mukus falan da varmydi
Mrymrn Nehirmine benim kızımda 6 aylik yaklasik 10.gundur yesil dışkısı doktora götürdük gaita da 2.3 lokosit görüldü onemli birsey degil dedi ilac kullaniyoruz daha yuksegi onemli oluyormus bildigim kadari ile daha bugun bu konu hakkında post acmistim bende
Sibell Mrymrn bizde test yaptırdık lökosit 2-3 yazıyor ama doktorumuz herhangi bi ilaç vermedi siz ne ilacı kullanıyorsunuz acaba?
Adasmom Nehirmine benimde kızım bi ara yeşil yapıyordu o zaman günde 4 defa falan yapıyordu bağırsaklarda beklemeyen kaka yesil oluyormuş ama şimdi üç günde bir yapıyo sarı renkli yani bekliyor kaka. Bir diger nedeni de üşütmekmis sende bebegin de soguklara dikkat edin
[silindi] Prensimveben ateş falan oldu mu acaba biz de kaka testi aldılar daha gostermedm sizin sonucunuzda ne yaziyordu
deryadenizim Nehirmine eğer emziriyorsan yeşillik yemen bile yeşile döndürür rengini mesela ıspanak maydanoz pırasa vs gibi benim bebeğimde 1 ay 16 günlük ve kalası hep yeşil ve ben süt olsun diye hep yeşillik yiyorum 😊😊
Mrymrn Sibell her kaka yaptikca icirmemiz gereken suda karışan tuzlu bir su gibi birsey ustelik bir cay bardagi icirilecekmis bebegim icmiyor 5 kasik anca icirebiliyorum henuz düzelmedi bilmiyorum napcam böyle