tlynlll Uzymom rezene zararlı diye duymuştum ama kimyon 1 kaşık ver istersen bende dayanamadım en sonunda verdim çünkü çok ağlıyordu 😢
Morfrenk Hamzamoms bilmem ama küçücük bebeğe vermek doğru gelmedi bana ben kendim içtim sürümden geçsin madem ne farkı var🤔
Bebesaaaa Feyzamm rezene anason ve kimyon ama toz değil tohum olanı karıştırdım demliyorum hem kendim içiyorum hemde 2 kaşık bebeğe gece deliksiz uyuyor
neredenbileceksinizz Uzymom ben veriyorum Bayadır veriyorum bi kaşık rezene bir kaşık anason bir kaşık kimyon bi çay bardağı suda demliyorum 2 çay kaşığı veriyorum gerisini ben içiyorum sabah akşam biraz rahatlatıyor sanki bebeğim 2 ay 5 günlük
Tuanalilos Uzymom bence sen içmelisin senden de bebeğine geçer zaten o çay ve yediğin yemeklere fazla olmamak şartıyla kimyon atabilirsin yemeğin gazını alıyor, ben bu şekilde atlattım gaz sürecimizi
Sezenkumsal92 Uzymom rezene verdim bn bişi de olmadı çok şükür gazını rahatça çıkartıyordu anason vermedim
Mayisannesi34 Uzymom ben verdim canım ama bir çay kaşığı kadar vermiştim gaz sancısını anında kesmişti. Kendim de içiyordum hep sütten geçsin diye 😊 damla kullanmaktansa bunu tercih etmiştim