Uzymom Kızlar acil yardıma ihtiyacım var. 45 günlük bebeğim var aşırı gaz sancılı kolik bebek ve uyumuyor. Eşime rezene anason karısımı bi çay vermiş eczane ama kullanmalımıyım ne kadqr vermeliyim emin olamadım. Deneyeniniz var mı yardımcı olur musunuz :(
ugursuzsafiye Uzymom bebimde bebegim 3 bucuk aylik ve hala gece gunduz gaz sancisi cekiyoruz herkez papatya rezene kimyon cayi zeytinyag ver diyor ama vermiyorum icime sinmiyor🥺🤦🏻♀️
Muhammed_Arel02 Uzymom Bn rezene kimyon cayı verıyorum sabah akşam 3 4 mama kasıgı yan etkisinı grmedım bebegım cok gazlı bı bebek onun için veriyorum.
Bebesaaaa Canım benim bebeğim 35 günlük içine kimyon tohumu da koydurdum aktarda her gaz sancısında veriyorum bayılıyor 2 çay kaşığı tek çok rahatlatıyor
Happyblue Uzymom yani şöyle ben veriyordum 15-20 cc kadar ama sonra aile hekimime danıştım veriyorum diye kendisi bir zararı yok ama bebeğe vermek yerine sen içsen daha doğru olur o sütten alır dedi bende ondan sonra kendim içmeye başladım 🙄
Ilkay2811 Uzymom mama kulaniyormusunz? Bana doktorum aptamili rezene cay ile hazitla tavsiye etti… cünkü cayi öyle icmeye bilir… ve rezene cayi fazla verilmez cok kücük bebeklere.. belki sizde öyle hazirlayib verebilirsnz Ama cocuklar icin özel rezene cayi olmasi lazim… bizim icitigmzden digl
Ilkay2811 Ilkay2811 Uzymom benim oglum 4aylik ben mesela 6kasik mama ya 180ml rezene cayi ile yapiyorm… ama siz önce doktorunza sorun yanlis bisey tavsiye etmim size Ben yurtdisinda yasiyorm ve burda gaz sancisina ilk olarak rezene cayi veriyorlar bebeklere ve karin masaji ve sicak sutorbalari
Minikum Uzymom mamada gaz yapabilir biz aptamil prosyneo kullandık mamayı bıraktıktan sonra baya rahatlamıştık
Minikum Uzymom rezeneyi bilmiyorum ama ben anason çayı veriyordum çaydan ziyada gaz damlası kullanın ve karnına masaj yapın bacakları karına doğru itme hareketleri yapın birde yatırırken yan yatırın ha birde kiraz çekirdeği keseleri var onlardan alabilirsiniz ben karnına koyuyordum oda iyi geliyordu
Oykuhulya_031220 Uzymom bebeğine vermek yerine kendin iç canım. Benim bebeğimde inanılmaz gazlı. Ben günde 4-5 fincan içiyorum hem benim sütümün artmasını sağlıyor hem kolaylıkla gaz çıkartıyor.