Mom084 Miskokulummm bizi alerji yaptı malsef kullanmıyoruz.1 kere kullandim elimde kaldı 🤔 sağlık ocağının verdiği de.kabiz ediyor 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Guliz Miskokulummm merhaba peki sideferi nerede saklıyorsunuz ? Buzdolabı yazıyor ama kararsız kaldım
Elifyagmur Damla ayarını nasıl yapıyorsunuz foktorumuz kilosuna göre dedi mesela 7 kiloya 7 damla gibi ama damlalık ml ayarlı
Hmyrdnz Thesra aynen bende kaşığa damlatıp veriyorum bide ne zamana kadar verilir bi küçücük şişe 73tlye aldık hemen bitecek gibime geliyor
Sareninannesiiii Hmyrdnz 1 aylık kullanabildim bitti.benim kızım onu kullanırken 7 kiloydu 7 damla veriyordum ama 5.ay itibariyle bıraktık onu sofra şekeri içerdiği için . Sonra nutrigen ferromixine başladık
Thesra Hmyrdnz Yani evet biraz cabuk bitiyor en az 1 yasina kadar kullanilmasi gerekiyor kan damlasinin 😶😶Pahali evet 50 tl ye aliyordum bayagi fark olmus fiyat konusunda gercekten de
baldanadam Sareninannesiiii ferromix sase seklinde nasil veriyorsunuz bebeginize birseyin icine mi karistiriyorsunuz
Ayaz16 Sareninannesiiii bu damlanın içinde herhangi katkı maddesi var mı peki bende sidefer kullanıyorum ama içinde şeker olduğunu duydum bu bitsin almıcam ilk verdiğimde çok rahatsız olmustu kusmustu falan
NrYlmzTsr Thesra yaa peki sideferin rengi sari gibi degil mi? 🙄 Hani genelde kirmizi gibi olurlarya😆 aklima takiliyor. Tozunu icine dokup calkaladiktan sonra sarimsi bir rengi var.
NrYlmzTsr Thesra aynen 😏 ama benim oglanin agzina yuzune azicik dokulurse kizariyor. Alerji yapmiyordur herhalde diye dusunmekteyim 😒
Thesra NrYlmzTsr Bizdede öyle oluyor mümkün olduğunca değdirmeden vermeye çalışıyorum bende alerjimidir inan hiç fikrim yok🤷🏽♀️
Mervea NrYlmzTsr alerjiniz varsa vermeyin ben aldım kullanamadım içerisinde süt aroması var ihtiyacı olan birine verdim ferrum kullanıyorum mecbur
NrYlmzTsr Mervea yok allaha sukur sut alerjisi yok, sadece agzinin yanina degerse hafif kizariyor hemen geciyor.
Thesra NrYlmzTsr Tamam canım o zaman ben gerçi vermiyorum artık birkaç aydan beri hem yaşına girdi hemde keçiboynuzu özü veriyorum bakalım belki bir kan testi yapılıp değerlere bakarlar