614408eoa dunyaninenguzelkokusu ne yalan diyim tattırdım 😍hatta 15. Ayda kück bi yas pasta alıp önüne koydm o hem mıncıkladı hem tattı heryer battı ama onun eglencesine degdi 😍
Nescafe dunyaninenguzelkokusu tadımlık olarak verdik tatlıyla pek arası yok zaten kendisi de istemedi ☺️
sapling dunyaninenguzelkokusu güzel bir yerden yaptıracağımız için tattıracağım biraz sonuçta onun günü 🥳 hatta ilk o bozsun istiyorum pastayı
dunyaninenguzelkokusu 614408eoa yaa çok tatlı 🥰 bende bu zamana kadar beslenmesine çok dikkat ettim yaşına girsin biraz yasak çiğneyeceğim az içim soğusun biz yerken masum masum bakıyor yazık yavrum tatsız tuzsuz yedi hep 🤭🤭
dunyaninenguzelkokusu Bireylulmeselesi02 maşallah canım çok teşekkür ederim bende ucundan vereyim azıcık o halde 😊
dunyaninenguzelkokusu sapling dimi bir kere yaşanacak sonuçta ben bi mıncıklasın diye bide yemek için iki tane alıyım bari pastasını 🤭🤭
Fakebiri dunyaninenguzelkokusu walla verdim bol bolda yedi 😋😅😅sonuçta doğum günü onundu koydum önüne 200 tlilik pastayı üstüne başına halıya koltuğa Allah ne verdiyse 😅😅
dunyaninenguzelkokusu Fakebiri ondan mutlusu olmamıştır arayıpta bulamadıkları 🥰 darısı bize inşallah 🙏😊😊😊
Ozgeersin dunyaninenguzelkokusu evet çekirdek aile olarak kutlamıştık zaten Virüsten dolayı martta 2 yaşına girecek ailelerde olacak bu sefer daha eğlenceli olacaktır onun için konsept falan.