ikizminikler Mom0971 benim 45 günlük kızımdada iki yerde var yağ bezesi büyük ihtimalle ben önemsemedim kendiliğinden geçer herhalde
Aysegul2020 Mom0971 aynisi benimde giz cevremde var sivilce gibi sıkınca cok kolay çıkan birsey degil. Benimkilerde duruyir oyle sinir bozucu cildiyeye gitmek gerek ama malum pandemiden dolayı gidilmiyor.
Nik_mik_yok Mom0971 bi fikrim yok valla ama sen geciremezsin heralde ya .kendiliğinden geçer diye düşünüyorum
Mom0971 Nik_mik_yok bende onemsemeim aslinda ama ablam tavuk suyu bi seyler dedi dun bende bi buraya sorayim dedim doktor randevumuzada var bunun icinde aramak istemiyorum doktoru😅
Mom0971 Unknown bakalim kizim 4 aylik ama bi suredir var hep gozume carpiyor esimde yada bende olsa skardim ama bebek olunca bakiyorum oyle😅
Mom0971 Aysegul2020 kizim henuz 4 aylik ablamda dun tavuk suyu bi seyler demisti ama o an cok aklim onda degildi ondn bi sorayim dedim buraya🥰
Cinarmom Mom0971 yağ bezesine yetişkin için çay ağacı yağı öneriyorlar ama bebeklerde zararı varmıdır bilmiyorum bi araştırın isterseniz
Mom299 Mom0971 yag bezesi hiloş cum o anne sütü ala bebeklerde oluyor illa sonrasında gecer merak etme
Esrans Mom0971 5 aydır var oğlumda doktora gittik yağ bezesi dedi ve şu an küçük kendiliğinden geçer daha sonra cildiye ile görüşürsünüz dedi neden çıktı ben de bilmiyorum iki tane bizim yan yana
Mom0971 Esrans cok tesekkur ederim bakalim artik ne zaman gececk deek ki bizlerin yapcagi bi sey yokmus 🥰