Hilaalhepp son olarak kızım boguluyodu yatırdıgım zaman yuz ustu koyamıyordum tam 5 ay yere bıle koyamadım kucakta gezdı cocuk yere yatmayı bılmedıgınden sagın soluna bıle cok gec dondu oyle bı kusuodukı yatıramıyoduk sadece uyurken yatıodu ozamn bıle korkudan omzumuzda uyuturduk uykuda bıle bı anda oksurerek kusmaya baslıodu uyku uyuyamıodum korkudan gecelerı falan onuda tedagı amaclı degıl ama cocugumun rahatlaması adına reflu yatagı alıp surekli yan yatırarak ıdare ettım hala korkudan yan yatırırm sırt ustu donmesıne asla musade etmem cok kısa surwler dısında reflu yatagına yatırıp sırtını desteklerdım ki donemesin en azından kussada bogulmuo.bi donem yastık koydum ama hareketlenme zamanınd yastık agzını burnunu kapatıp nefes almasına engel olacak gıbı olunca mecburen yastıgı ıptal ettım ınternetten ıkudugumdada yastıgın cok tehlıkelı oldugunu gordum zaten bıdahada yatırmadım.birde lutfen kontrollu besleyın sizi en cok rahatlatacak sey bu yanı cocuga asla bıamda cok yedırmeyın az az ve sık yedırın ben ek gıdadan sonra tekrar bı reflude artıs yasadım oda tamamen ogun mıktarıını artırdıgım ıcın oldu gectı tamamen sanmıstım cunku reflusu artırımca bı anda eskı halıne kusmalara gerı dondu.hemen mıktarı azaltıp sıksık besledım ve sadece lansor kullanmaya devam ettım 3 gunde normale dondu sızınde eger mıktarı azaltır ve sık verırsenız en fazla bır haftada degısımı fark edeceksınız gozle gorulur sekılde