Minnossareannesi Ela123 Gazdandır canımmm Allah sabır versin çok zor gerçekten sabır et inşallah erken düzelir
Ela123 Ogullarinaasikanne gaz sorunumuz yok canım biogaia başladığımızdan beri kasıp ıkınmıyo artık çok rahat kendi çıkarıyor gazını bol bol, huysuzluğuna yapıyo sırf
Ogullarinaasikanne Ela123 canim peki hic doktora gittiniz mi bu huzursuzlugun sebebi gaz degil ise nedir ? Uykusuzluk aglama surekli gaz sebep degilse bence arastirilmali
Love_me Ela123 66 günlüm bebeklerde 3 saat uyku aralığı çok bence. Benim kızımda 47 günlük en fazla 1 saati 10 dk geçtimi uyku sinyalleri veriyo. Siz uyku aralığını kaçırıyor olabiksiniz. Bebeğiniz bu yüzden uyumuyo olabilir. Gaz sıkıntısı yoksa
Ela123 Love_me bütün gün hiç uyku sinyali vermiyo çocuk esnemiyor bile cin gibi hep kesintisiz 10 saat uyutmaya çalışıyoruz resmen gözünü bile kapatmıyor
SukranAymina112 Love_me evet 3 saat çok fazla. 6-7 de kalkan bebeğiniz ilk sabah uykusuna 9 da yatmış olmali
Eymenbaby esrarslan Gokce_mom Nermins Her bebek için 3 saat uyanık kalmak zor gelebilir ben max 3 saat uyutmamaya çalışıyorum ama uykusu geldiğinde saatinide kaçırmamaya çalışıyorum öncelikle bir eğitim almadım hep videolar izledim emzirme arasınıda 3 saat tutuyorum uykusu geldiğini anladığım an odasına götürüyorum kucağımda sakinleştiriyorum gözleri kapanmaya yakın yatağına koyup pışpışlıyorum ilk zamanlar direniyor ama sonra uyuyor beyaz gürültüyü açıyorum bazen akşamda 20.30-21.30 arası gece uykusuna yatıyorum saat 24.00 uyansada uyanmasada biberonla besliyorum benim sütüm o saatlerde gelmediği için ben mama veriyorum ama sizin sütünüz varsa sağıp verebilirsiniz örneğin bebeğim gece 4 de uyandı emzirdim yatırdım sonra 7 de kalktı emzirdim uyutmadım en geç 8.30 kadar dayanabildi zorlamadım uyuttum ama en fazla 1 saat uyutmaya çalışıyorum sonra uyanmazsa kaldırıyorum öğlen uykusunu biraz daha uzun tutmaya çalışıyorum
Olric11 Ela123 3.ay 11 günlüğüz iki kere komşularımız çoçuğa birşey oldu yardım edelim diye geldik dediler. Saatlerce ağlar ama ne ağlamak etinden et kopuyor bilhassa geceleri gaz sancı huzursuzluk o bir kolik Allah yardımcın olsun tek değilsin güzel anne🌺
Eymenbaby Sultan_isil 3 ay 1 günlük bir hafta sürdü alıştırmam kucağımda sakinleştiriyorum gözleri kapanmaya başlayınca yatağına koyup pış pış yapıyorum bazen direniyor ama sonunda uykuya dalıyor çok direnirse beyaz gürültü dinletiyorum
Angelgirl Eymenbaby merhaba canım benım bebegımde 2 ay 8 gunluk oda uykuya zor dalıyo gunduz fazla uyutmamaya calısıyorm. Sen nasıl yapıyorsun anlatabilir msn
Love_me Angelgirl gündüz uyumayan bebekler geceleride rahat ve uzun uyuyamazlar. Uyku sürelerinde mutlaka uyutun
Eymenbaby Angelgirl sabah uyandıktan sonra emzirip 3 saat uyutmayaya çalışıyorum tabi bu daha erken uyumak isterse uyutuyorum genelde dayanamıyor daha erken uyumak istiyor ama ben o istemeden uyutmaya çalışmıyorum öncelikle kucakta ya da ayakta sallamayı bıraktım kucağımda sakinleştirip yatağına koyup pışpışlıyorum biraz direniyor ama zamanla alıştı kendi uyuyor akşamda en geç 21.30 kadar uyumuş oluyor gece 12 de uyansada uyanmasada biberonla besliyorum benim bebeğim 5-6 olmasada 4 kadar deliksiz uyuyo
Love_me İnstagramda uyku kuzusu, uyku rutini, uyusunda büyüsün sayfaları var oraları takip edip bi yol bulabilirsiniz. Bi sorunuz olursa banada yazabilirsin özelden