Karakiz Mrb anneler rezene cayina seker atiyomusunuz once atiyodm kilo fazla alinca sekeri kesmk istiyrm sizce sker atmalimiyim
Turkanikra Karakiz ben şekersiz içiyorum canım basta alışması biraz zoe oluyor ama zamanla alışılıyor 😂 hele ki çayı da şekersiz içiyorsan kolay alışırsın
Papatyam Karakiz şeker atmıyordum. Rezene yada kimyon çayını içerken yanında varsa badem , fındık ,karaüzüm yiyordum. Hiç olmadı minik minik tahin helvası ile içiyordum bu çayları 🙂
Karakiz Drucelis tsk ederm sut olsn diye seker tatli yiyrm kilo basini akdi gitti strese giriyrm artk
Turkanikra Karakiz süt olsun diye rezene çörekotu kekik bu pasta yapacagimizda yaptığımız krema özellikle ve sütlü bulgur bire bir
Karakiz zzayd en nefret ettigim seker tatli turleriydi dogumdan sonra bunlarsiz yapamiyrm 😊n yapcm bilmiyrm
zzayd Karakiz bende hamileliktr alıştım her gün çikolata tatlı yiyordum, doğumdan sonra devam etti şimdi kesmeue çalışıyorum:)
Karakiz Hsynsedefcbn 😊😊bebegim 6 ay olsn diye dua ediyrm hayirlisiyla tabi 6 sydn sonra zayifliycm gibi
busranuryildiz1emr Nasıl yapıyorsunuz çayı kızlar bende rezene aldım aktardan ama nasıl yapıldığını bilmiyorum
Hsynsedefcbn busranuryildiz1emr rezene tohumu kaynar suda 3 4 dk demlemeye bırakıp içiyorum ben başkaları nasil yapıyor bilmem de
Karakiz Hsynsedefcbn 10 kilo fazlam var 53 ke hamile kaldm 70le diguma girdim suan 3 gundur ekmegi jestim 2 kilo vermisim 68 oldm
Hsynsedefcbn Taha bi bardağa bi çay kaşığı 3n fazla iki çay kaşığı tohumları ezip kullanmak daha etkili oluyormuş haberin olsun
Karakiz Turkanikra hayatim sekersizdi 😊😊dogumdn sonra alistirdilar birakmk istiyrm tekrar stres cok yaptim
Turkanikra Karakiz bende öyle tatlı isteyen yiyen birisi değildim ama doğumdan sonra hemen hemen hergun yiyor istiyorum sanırım emzirdigimiz için şekerimiz düşüyor