Arifeeee AsilZeynepp Kırk bir kere maşallah 🥰🥰 yani aslında yaramazlıklarinin artacağını biliyorum ama yürüsün artık bir an önce. Bir doğum günü fikriniz var mı peki?
AsilZeynepp Arifeeee doğum günü için balon zinciri aldım,rakam balon, süsler bide abiye aldim kizima🙈 eşim.ben kziim üçümüz olucaz fotoğraf çekiniriz hatıra kalsin ileride bakariz🙏🙏kalabalık olmayacak.yani
Arifeeee Beyzasim Yani çok istiyorum bir an önce yürüsün ama korkmuyor da değilim. Bir arkadaşım 16 aydan sonra seni huni takmaya davet ediyorun demişti. Snairim gerçekten öyle olacak😂 Bu arada bir doğum günü fikriniz var mı?
Beyzasim Arifeeee ufak Bi hazırlık yaptım elbise aldım balon set aldım bir de elbisesi renginde pasta yaptıracağım inşallah o kadar yani sadece annemler olur muhtemelen küçük Bi kutlama maksat anı kalsın ☺️
Arifeeee Nltka Organizasyon ile konuştum ama şubattan sonra normale döner Bir şeyler diye düşünüyordum ama sanırım dönmeyecek gibi. Minnie bir şey bile bizim 20 kişi ile oluyor nasıl olacak bilmiyorum
Nltka Arifeeee He yok pandemi bitse bile küçük aile arasında yapıcam ya şakası yok bu işin . İnternetten hazır süsleme alıp kendim süslerim. Bende böyle hayal etmiyordum ilk doğum gününü ama olsun napalım kısmet