aybkkara Eliffffffffffff uyandırmayın benimki 5 saat uyusa uyandırmayacam bu gece saat başı ayaktaydık 🤦🏻♀️
Sibell28 Eliffffffffffff 70 cc as değil mi? Benimki 70 el doymuyor şahsen 😬90 cc içiyor hatta bu ara arttırıp 120 vermeyi düşünüyorum. Tabi bebekten bebeğe değişiklik gösterebilir
Eliffffffffffff Dlnilingi Bana da uyandır dedi. Hatta 1 buçuk saatte bir uyandır dedi. O da bana çok fazla geldi. 3 saatte bir bile uyanamıyor. Acıkıyor mu acıkmıyor mu anlamıyorum
Blz01 Eliffffffffffff bende uyandırsmazdım.2.ayından sonra uyandırmayı bıraktım .3 saate bir beslenmesine gerek yok artık.şimdi 7 aylık sürekli uyanıyor😅bırakın uyusun 1 kere besleyin yeterli
Eliffffffffffff Blz01 7 aylık olunca daha fazla uyuması gerekmiyor muydu? Ben bu zamanların tadını çıkarayım o zaman 😃
KahramanAnne Eliffffffffffff doktor çok haklı henüz 2 aylık daha çok küçük 3 saat az bir Aralık değil zaten 3 saatte uyanmıyorsa mutlaka emzirin karnını doyurun .
PasaAnnesii Eliffffffffffff Eliffffffffffff ilk doğduğu zaman uyandiriyordum gece 2saatte bir şimdi 2aylik karnı acıkınca uyanıyor uykusunu bolmuyorum huysuz oluyor yoksa
Aytenkrktn Eliffffffffffff neden uyandırıyorsunuz ki uyandırmayın alışır sonra da hep uyanır ⅚ saat bile uyuması normal doktorunla konuşmadınız mi hiç
Aytenkrktn Eliffffffffffff anladım canım doktorun öyle demişşe bişey diyemem Her doktorun görüşü de farklı demek ki benim doktorum da uyandırma diyor , kilo alımı nasıl
Baby_Lena Eliffffffffffff bebegınız guzel uyuyorsa tok demektır o zaten acıktıgında uyanır bırakın gece uykusunu guzel alsın beslenmesı kadr uyumasıda cok onemlı doktorunuz bu konuda neden uyandır dedj anlamıs degılım farklı bı doktorla daha gorusun bence.
serhattt Ben dogdugundan berı hıc kaldırmadım sarılık vs de olmadı doktor nasıl 2 aylık bebege 1 bucuk saatte kaldır dıyor bence doktoru degısturın bırakın cocuk uyusun eger suan uykularını bozarsanız buyuse de sureklı gece kalkar
Aytenkrktn serhattt bende sarılığı gitti ondan sonra kaldırmadım hiç zaten acıktıgında kendini belli ediyor uyandırıyor kendini
3children1mom Eliffffffffffff Canım bebeğinin herhangi bir sağlık durumumu var …. Eğer yoksa uyandırma ne zaman acikiacagini bilir artık merak etme
serhattt Aytenkrktn aynen canım acıkan cocuk bınayı ayaga kaldırıyor gerek yok yani cocukların uykusunu bolmeye
Uveecim Sarılık riski geçtiyse kilo problemi yoksa uyandırmaya gerek yok zaten kendi ne zaman acıkırsa uyanır. Yok yere yormayın kendinizi bırakın uyusun artık 6-7saate kadar beslenmeden durabilir.