Zene2023 Kızlar bebeğim pişik olmuş kullandığım bez yapıyor sanırım çünkü hangi kremi kullandiysam işe yaramadı. Hangi marka bezi kullanmamı önerirsiniz??
Busra19 Zene2023 ben mustela ve sudokrem kullanıyorum bence sizde deneyin eğer hala geçmezse bence pişik değil mantardır o
Unknown Zene2023 Oğluma en iyi Prima yaradı. Diğerlerinde hep bi sorun yaşadık. Premium care ve aktif bebek dönüşümlü kullanıyoruz.
Fatoserin Zene2023 canım Ben mustela sudocrem sebamed de kullandım ama hametan kadar güzelini görmedim hametan merhem dene bez de molfix kullanıyorum
Ediseymenatay Zene2023 migrosun minies i ve şokun bebeland ı içerik olarak tertemiz bize çok iyi geldi fakat ben her bezleme esnasında birde zeytinyağı sürüyorum mutlaka.
Ediseymenatay Zene2023 hakiki zeytinyağı düzenli kullanımda pişiğin önüne geçiyor çok ciddi derecede de değilse sabaha birşeyi kalmaz. Hametan da çok başarılı bir krem onarım konusunda. Ciddi derecedeyse onu da mutlaka dene.
Ediseymenatay Zene2023 gün içinde altını açık bırak hava alsın bı alt açma örtüsü serip. 15 dk yarım saat gün içinde açık kalsın bebisin poposu. Bez ne kadar iyi olursa olsun sürekli kapalı kalınca da ten tepki veriyor.
Ocak2021 Zene2023 ben duzenli olarak mustela krem sürüyorum . Sleppy bez kullanıyorum ama memnun değilim çok iz yapıyor. Değiştirip baybturcoyu deneyeceğim
Prenses39 Zene2023 benim kızımda da çok pişik vardı geçmek bilmedi BİM’in bezini aldım bolca kantaron yağı sürdüm bir gece de hafifledi mutlaka dene kantaron yoksa bile zeytinyağını çok bol sür baya bol sür faydası olur eğer bezdense mutlaka bezi değiştir
Ocak2021 Zene2023 çoğu kişi memnun diye aldım bende canım ama benim bebegimde iz yaptı büyük al dediler gene iz yaptı . Molfixi denedim oda yaptı. Sırayla deniyoruz bakalım
Prenses39 Zene2023 bezi değiştirdiyseniz umarım geçer bir de altını değiştikten sonra hemen kapatmayın havalansın iyice kurusun faydası olur inşallah bizim baya kötüydü kaç gün geçiremedim en sonunda bezi değiştirdim kantaron sürdüm o fayda etti