Mervebtnrr 1.5 aylıktı ilk kahkahasını duyduk hatta eşimle şok geçirdik 😱😱😱 Abisi 5 yaşında epey zaman geçmiş insan unutuyor tabi. Bizde istemsiz kahkaha attık agu guguları aştık diyebilirim 62 günlük ama bırak kahkahayı bazen sinirlenip derdini anlatıyor sanki yada sevincini o kadar komik ki. Ağzından çıkardığı sesler ve tonajı 😂😂 oyun halısını çok sever ordaki renkli hayvanlara bakıp kahkaha atar kendince sohbet eder onlarla 😂 geçen emziği için ağlamaya başladı sağına soluna baktım emzik yok meğer elinde tutmuşta tabi bilincinde değil 😂😂 şapşiğim. Tabi şunada inanıyorum biz çok konuşuyoruz bebekle etkisi varmış diye okumuştum. Birde dikkat ettim abisi kreşten geldiğinde sohbet ettiğimiz zaman özellikle abisine yapıyor bu hareketleri ve ben delliiiriyorum. Ya inanabiliyor musunuz? Büyümüşte abisi onun hoşuna gidiyor. Abisinin ilgisini çekip onun hareketleri konuşmaları küçük beyefendiyi çok mutlu ediyor. 😂😂😂 çıldıracağım 😂😂😂💃💃💃💃 tabi abisi kardeşine pek bayılmaz orası ayrı 🙄🙄 kıskanıyorda 5 yıl sonra gelen kardeşinin onu gölgede bırakacağını onu artık sevmeyeceğimizi düşünüyor halbuki o bnm ilkim ama 🤷🏼♀️😔