Deletedmom10 2melek1anne 😂 1 taneyle zor yapıyorum. 2 taneyle Allah kolaylık bersin canım. Ama bir bakmışız büyümüşler. Bugünleri özleyeceğiz. Kıymetini bilmek lazım ☺️😍
2melek1anne Deletedmom10 aynen canim değerini bilmek lazim ayrıca iyiki ikiz olmuş diyorum çok memnunum kendimi şanslı hissediyorum 23 yaşında iki kizim oldu ilerde onlar boyum kadar olacak gezmeye alisverise gidicez arkadaş gibi babasi üç kadinla mücadele etmek zorunda kalacak😅😅😅
Deletedmom10 2melek1anne 😂 ayy bende isterdim ikizim olsun. Eşimde diyordu ilk öğrendiğimizde belki ikiz olur diye. Olsaydı belli olurdu demiştim bnde ☺️ Allah bağışlasın canım. Çok güzel anılarımız olacak Allah nasip ederse inşallah 🤲☺️☺️
Filephpid Mervebtnrr 2.ayından itibaren gülerek ses çıkartıyor daha 2.5 aylığız sanırım kahkaha denilen şey bu:)
giz Mervebtnrr sezeryanmiydi sizin ? Sezeryan olanlar ciglik atiyo genelde dogmak istemedikleri icin :))
Mervebtnrr giz aynen sezeryan. Oylemiymis bilmiyodm sanki bi yerine cimcik atmışsın gibi ciglik atmisti ve hala oyle bebek görmeye gelenler korkuyordu birden çığlık atınca bazen boş bulunuyorum bnde korkuyorum 😂😂
giz Mervebtnrr yerim onu yaaa 😍😍 bizimki ciglik cok nadir atiyor nazlanma cigligi ilgi isteyince ama cok yuksek degil. Zaten kucuguz daha ilerde o kahkalarda degiscek cigliklarda insallah 🙏
Zhnce Mervebtnrr tam 4 aylıktı yılbaşı gecesi babasıyla evde müzik dinliyoduk MFÖ ele güne karşı şarkısını söylüyodu eşlik ettik bianda kahkaha atmaya başladı 😄
Deniz34 Etibrownimm bazıları kahkahanın ne demek olduğunu bilmiyor ya da baya havadan uçuyor 1-1 buçuk aylık bebeğin Kahkaha atması bi mucize Allah’ın bahşettiği bi şey olmalı😂