Deletedmom78654 Seherronya ya ben kızıl hastası değilim de esmer ve renkli gözlüyüm önümüzden çok seçeceğim olduğunu düşünmüyorum e insan değişiklikte istiyor 😊
Annesirintugceuzun Deletedmom78654 Yumi bak ben bugün saçlarımı griye boyattım. Bence denemelisin. Sana da çok yakışır. 💃🏻 7,5 saat sürmesi dışında mutlu etti. 😁🥳
Deletedmom78654 Annesirintugceuzun size çok yakışmış güle güle kullanın 😊 ama ben bu kadar cesur değilim 🥶
Deletedmom78654 Unknown ayy o kadar mı ya valla şaşırdım cevaplara bir Allah kulu da kızıl desin lütfen 🤣
Merve5627 Deletedmom78654 siyah çok güzel . Siyahta 25 yaşında Kizilda 32 falan duruyorsun canım . Hemen siyaha dön çünkü siyahta fevkalede çekici duruyorsun 🙈😂
Deletedmom78654 Merve5627 diyorum ya eşim de kızıl kalsın diyordu sebep anlaşıldı 😊😊 çok teşekkür ederim 🥰
Merve5627 Deletedmom78654 kizilda güzel ama siyah daha güzel . Bence sana sarida yakışır gözlerde renkli galiba 😂
Deletedmom78654 Merve5627 gözler renkli de ten esmer neye benzeyeceğimi düşünemiyorum aklıma kötü şeyler geliyor 🤣
HonKiPonKiDoNiNo Deletedmom78654 Renk korumuyum acabaa 🧐 Yahu ne siyah, siyaha benziyor Ne kizil, kizila benziyor. Bence ombre yaptirmalisin ten rengine uyar.
Deletedmom78654 HonKiPonKiDoNiNo kızıl koyu kızıl zaten kırmızı değil siyahta normal siyah aslımda ama ılıktan falan heralde 😊
Merve5627 HonKiPonKiDoNiNo hangi renk goruyosun çok merak ettim . Siyah siyah kizilda kızil zaten neyi görmedin
Deletedmom78654 Merve5627 çevremdeki en esmer benim bilemiyorum 😊😊 ama almanyadayım ben herkes sarışın belki de ondan 🤣