Girlpower Yaşamış olanlar Bilgi verebilir misiniz? Yarın tam 5 haftalık oluyoruz her bebekte atak olur mu? Bizi bu hafta neler bekliyor?🙄
Meflug Girlpower evett atak haftasi. Huysuz olacak ama sonrasında gülücükler atmaya başlayacak annesi🥰
Dndulgr Girlpower biz de atlattık. Sebeb siz yere ağlıyor. Karnı tok, altı temiz, gazı yok. Ama ağlıyor. Atağı atlatmak için bol bol emzirin. Loş ortamda uyutun. Masaj yapın. Her bebekte aynı olmayabilir tabi.
Unknown Girlpower Her bebekte atak olmayabilir. Olursa da huysuzlukları oluyor , fazlaca memede kalmak isteyebiliyor, uykuya direnebiliyor. Var da var önemli olan sabır. Bu günlerin hepsi geçici. Hiç yaşamazsınız inşallah. ☺️
Cookanne Girlpower bizim olmadı ya da anlamadım. Her zaman olduğu kadar guzursuzlandı kızım. Ekstra huzursuz olmadı ben artık takip etmiyorum hiç atak haftasını, daha rahat geçiyo günler. İlk cocuğmda hep gözüm onda ydı kendime günleri zer ediyordum
Girlpower Meflug bugün sürekli emmek istiyor emziriyorum her emzirme sonrası kusuyor fazla mı geliyor açlıktan mı emmek istiyor yoksa keyfi mi istiyor anlayamıyorum
Meflug Girlpower hayır senin kokunu istiyor. Atak haftalarında yapışık ikiz gibi geziyorsun. Kaldı ki zaten bebekler ilk 3 ay dışarıya uyum sağlamaya çalışıyor haliyle tek bildiği anne kokusu onu istiyor güven duymak için
Girlpower Dndulgr sürekli emmek istiyor bugün anlayamıyorum emdikçe kusuyor fazla mı geliyor yoksa başka bi sorun mu var acaba iki göğsümü de bitirdi hala aranıyor omzuma alıyorum omzumu emiyor iştahlı iştahlı emzik emiyor aç mı diyorum ama olamaz ki ya
Girlpower Unknown ondan mı acaba sürekli emmek istiyor memeye geldiğinde öyle açmış gibi iştahlı emmiyor ben sürekli emziriyorum bu sefer kusuyor bugün bi değişiğiz yani ataktan mıdır diye düşündüm 😊
Dndulgr Girlpower emzir bence. Ben de her istediğin de emzirdim. Rahatlıyor kokunla. Maksat saba yakın olmak. Ondan emmek istiyor. Benim ki de fazlasını kusmuştu
Unknown Girlpower Ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Daha fazla meme , daha fazla kusma hiç şaşmaz. 😅 Olsun yeter ki sıcaklığınızı hissetsin , güvende olduğunu anlasın. İnanın vakit öyle hızlı geçiyor ki, bunları yaşamış mıydım diyor insan. 🤭
Meflug Girlpower yoo koynuna al yat tentene temas yap bırak dokunsun sana kokladım sakinleşir. En azından benim oğlum öyle 😀
Meflug Girlpower ne güzel işte bırak emzin. Fazla gelince kusar zaten kussun. Ne yazık ki bizim isteğimiz değil artık onların isteklerine göre hareket ediyoruz 😀
Girlpower Cookanne benim bebeğimin hiç huzursuzluğu olmadı henüz ne huzursuzluğu ne ağlaması var ama bugün tuhaf bi şekilde sürekli emmek istiyor emip emip kusuyor🙄
Cookanne Girlpower o olabilir işte, varsın oyle geçsin. Siz illa birşey beklemeyin bence bilmiyorum ben bu şekilde daha rahat geçiriyorum, atak zamanını. Bebegim de rahat olduğunu gözlemledim
Girlpower Dndulgr atak döneminden dolayı mı böyle meme bağımlısı oldu acaba düzelir mi ilerleyen günlerde?
Dndulgr Girlpower meme istemesi atak dönemi olmasa da kötü değil bence. Facebook ta beşer yapım onarım diye bi grup var oraya katıl bence. Tomris cesuroğlu diye bi profösör var. Onun emzirme notlarını oku bence. Onun felsefesi “bebek gak deyince meme guk deyince meme”.. İstediğinde emzirin kendi bıraksın diyor.