Pinardefne ElaEsma balgam söktürücü kullanmadan geçmez canım balgam cigerlere inmeden doktora götürmelisin
ElaEsma reinamm Allah razı olsun canım 😌 baktım posturaldrenaj mış şimdi uyuyor kızım yarından itibaren deniycem 👍 ne muradınız varsa versin Allah 🤗🤗
Prensimveben Azzz eczaneden temin edilen tuzlu su deniz suyu da diyorlar hatta ben yeni aynı işlemi gören serum suyu aldım henüz kullanmadım
Gisemete Azzz eczaneden alıyorsunuz izotonik yani içeriği tuzlu su ama yakmıyor. Enjektörle çekiyorsunuz 4cc bn çekiyorum 2 birine 2 diğer burnuna hızlıca veriyorum tabi bebeğinize dik pozisyonda uygulayın sonrasında da burun aspiratörüyle çekiyorsınuz
Selen34 ElaEsma benim oglumda ikibucuk aylık aynı problemi yaşamıştık burnu nu acık tutmaya calışın serum fizyolojik ile birde doktorumuz papatya cayı verebilirsin demişti bize günde iki defa birtatlı kaşıgı
ikikizannesi ElaEsma ayni durumu yasadim gecen hafta 2bucuk aylik bnmkide dr sekrol ve deniz suyu verdi simdi iyi atlattik
HamzaSiracveBen Elam123 https://www.instagram.com/p/BtD1IxZjIrr/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1eazrvtqmqchl